.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

lørdag 6. juli 2013

Klokkedilla!
Så mange fine klokker i handelen for tiden.......og  aaaaaalt for få vegger å henge de på :P. 

Skulle gjerne hatt enda flere, men noen har vi da fått plass til ;).


Denne henger i yttergangen og "tøffer" opp de gamle tingene som vi har stående her. Kjøpt hos Creme, og nei.....jeg er ikke sponset.....desverre ;).


På kjøkkenet henger den siste annskaffelsen.

 Kjøpt i Sverige på en bitteliten butikk, og det var kjærlighet ved første blikk :).


Patinaen er nydelig på den! 


 Om noen lurer på hvilket merket klokken er fra, så kan jeg desverre ikke hjelpe dere. Fjernet lappen over batteriluken da jeg satte inn batteriet, å borte ble det.


Ingen store klokker å finne på soverommet....


....men vekkeklokke må man jo ha.


Synes denne var søt, og ikke minst er lydnivået på tikkingen  akkurat passelig. Kjøpt i Bodø en plass......det var den hukommelsen vettu ;).


TIPS:
Det finnes vel knapt noe mere irriterende enn klokker med alt for høye tikkelyder. Skal man på klokkehandling  kan det derfor være praktisk   å ha med seg et batteri i vesken, så man kan få testet lyden før man handler. Spesielt praktisk om man er på ferie eller handler klokke en sted langt hjemmefra.
 

Den aller største klokken vi har, henger i stua. 

For å få råd til den, solgte jeg den gamle nydelige vaskestellkommoden min......mitt aller fineste møbel. Så vakker så vakker, men desverre sto den egentlig bare i veien uansett hvor jeg prøvde å plassere den.

Klokka derimot, ja den viste jeg umiddelbart hvor jeg skulle henge :).

( Kjøpt hos Solhaug Interiør, og dette var den siste de hadde.)


Med sine nesten 80 cm i diameter kan man ikke akkurat unngå å legge merke til den :D.

Samboeren lurte på om det var en klokke for svaksynte, og mannen til en annen dame som også hadde kjøpt en diger klokke, lurte på om han skulle bygge et klokketårn til henne :D.Ikke alle liker store klokker, men samboeren har nå innrømmet at han synes den er ganske tøff da ;).Som en venninne uttalte da hun så seg rundt hos oss: "Jaja, du vet nå i det minste hva klokka er."

Flere som har klokkedilla?


Ha en fin dag! Klem fra Lise :)
 

6 kommentarer:

sivknivklestativ sa...

Litt av en klokkesamling. Stilig med store klokker, men her i huset har jeg liksom ikke funnet den rette plassen til en. Fin lørdag til deg!

Lene fra Lillehammer sa...

Hei, de klokkene dine var misunneligverdig flotte. Får du for mange av de, så seld de til meg. Nydelig og nydelig bilder ellers også. Når det gjelder spireahekken du lurer på er det faktisk fanlig brudespirea. Jeg tror jeg har plantet de med ca. en meters mellomrom, dog litt usikker da disse ble plantet for en del år siden. Veldig fine å formklippe da.

nr.15 sa...

Dette var en flott samling:))
Jeg har kanskje ikke klokkedilla, men har ei stor i stua som et flott og praktisk blikkfang:)
Ha ei fin helg:)

Sommerhuset i bakken sa...

Så utrolig mange flotte klokker. Sååå fine! Ja, jeg samler også på klokker, men har dessverre ikke plass til så store klokker som du har kjøpt, men....vekkerklokker derimot, har jeg fått en liten samling av ;-)

Ha en riktig god natt! Sov godt og drøm søtt!

Hos Jorunn sa...

Det var veldig flotte klokker, Lise!!

Ha en fin kveld! Klem fra Jorunn

Anonym sa...

Kjempefine klokker,skjønner godt at du har klokkedilla etter å ha funnet disse. :) Jeg har lappeteppedilla for tiden,akkurat nå lager jeg liksågodt 2 i slengen hihi. Klem Mette.

Link within

Related Posts with Thumbnails