.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

torsdag 5. juli 2012

PLANTEBORD OG TIPS.Et plantebord er både praktisk og koselig å ha, og plantekroken  vår bak garasjen  er flittig i bruk hele sommeren.

Her oppbevares hageredskaper ol, og i småskuffene havner alle merkelappene til innkjøpte planter og trær ....kjekke å ta vare på om hukommelsen skulle svikte ;)

Ingen sommer uten reiseradioen!

Verdens søteste retro-radio er rosa og blomstrete :)
Kjøpt på Clas Ohlson for 299 kr.


TIPS:

Kafèstoler kan være en utfordring å finne sitteputer til, siden sitteflaten er så liten. Vanlige sitteputer blir som regel alt for store.


Hos Jysk fant jeg imidlertid noen som passet helt perfekt!

Kjempesøte og sommerlige, og til bare 25 kr stykket, var det ingenting å si på prisen heller :)


Ps: Fossestua finner du på facebook også.

Siden oppdateres titt og ofte, med ekstramateriale fra bloggen, små interiørtips, hverdagsglimt fra Fossestua mm.  Litt ekstra rett og slett, enn det jeg legger ut her på bloggen. Du kan også sende meg en privat melding der, om det er noe du vil spørre om eller lignende :)

På Mo skinner sola i dag!
Håper den skinner på deg også :)
  
Ha en fin dag!
Klem fra Lise

5 kommentarer:

Halsebøstua sa...

Kjempefin radio! Kjøpte meg en sånn i går, men endte opp med den hvite. Men tror den fusker litt med lyden for plutselig er den helt stille. Helt til jeg dunker litt borti den. Var så gla for endelig å ha fått meg retroradio så hadde så lite lyst til å levere den inn igjen..:(
Men fin er den iallfall! :)
- Hilde-

Gårdsjenta sa...

Her er plantebordet foreløpig inne i hagestua mi, men merker at det er dumt på en så strålende dag som denne! På en annen side, det kan jo være lurt å ta en pause i skyggen iblant.

Kjempefin radio, har tenkt på å kjøpe den selv :)
har også de putene fra Jysk, kjøpte 4 forrige uke :)

Lottemora sa...

For en praktisk og koselig krok. Håper jeg får til en slik her også etterhvert. Har plass bak garasjen hvor jeg driver og planter, men ikke noe bord enda.

Ha en fin kveld

Klem fra Lottemora

Caroline sa...

For en fantastisk flott radio,en slik en vil jeg og ha!!!
Hihi,trenger litt sommerstemmning,å det gav den meg;)
Så fint dere har det bak garasjen:)
Klem Caroline

Karen sa...

e så fin den der plassen du har bak garasjen:) Radioen passa så godt der:) Har en sånn på kontoret mitt på jobb, alle som komme inn kommenterer den;)
Litt av et væær i dag..jaja! Du må ha en goood helg!
klem:)

Link within

Related Posts with Thumbnails