.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

tirsdag 25. september 2012

Fra stua.....
...... høres atter den koselige lyden av sprakende vedkubber i peisen.


Varmen brer seg utover ...


.... og favner mykt om både to ...


....og firebeinte.


Bakken var full av rim i mårrest, så senere i dag er det tid for å ta siste innspurt ute før vinteren. Siste rest av krukker og kar skal tømmes, og blomsterkassene under vinduene skal tradisjonen tro fylles med einekvister :)

Til jul pyntes kassene med rognebær (plukker de nå å legger de i fryseren) og lys -slynger også. 

Ekstra koselig å høre at flere har latt seg inspirere av blomsterkassene våre! Både i fjor og i forfjor, fikk jeg flere hyggelige mail og kommentarer på at det  skulle/hadde blitt en tradisjon hos de også etter at de hadde sett innlegget jeg laget om kassene. Kjempekoselig å få slike tilbakemelding :)


På Mo skinner sola i dag. 
Håper den skinner på dere også :)


Klem fra Lise
9 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Så koselig stue :) Og den stolen var kjempeflott! :)

Fyrer her i dag jeg også. Var sol og fint ute i går, i dag er det regn og surt.. Så bare å fyre i veg her :)

Hos Jorunn sa...

Kjempekoselige bilder fra stua og pusene, Lise! Det blir veldig høy kosefaktor med fyr i ovnen, jeg synes nesten jeg føler varmen bare av synet. Jeg skulle hatt fyr i min egen ovn, men har sittet og blogget litt...men nå skal jeg ut og hente ved og fyre jeg også:)Her har det forresten ikke vært sol idag, bare regn:( Ha en fortsatt fin onsdag, klem fra Jorunn

Lindas Lille Leilighet sa...

Kjempefine bilder fra en høstkledd stue:) Deilig med fyr i peisen ja! Finnes ingen bedre varme eller lyd enn det:) Her i heimen har det også sakte med sikkert blitt mer og mer høst:) Ute er det iskaldt men sola skinner! Herlig da! Håper det hlder slik at man kan nyte de fine fargene leeenge:)

ha en fin dag:)

loftkroken sa...

Veldig kos hos deg :)) Ble varm av bare se på bildene dine :)
Nyydelige pusekatter :)

Ha en fin fin dag søte ♥

Klem Bente

Brunt sukker sa...

SÅ KOSELIKT DERE HAR DET!
TAKK FOR TIPSET OM Å FRYSE RONEBÆRENE:)
KLEM FRA ELI:)

Glassveranda sa...

Vakkert hjemme hos deg! -Og en egen ro over det hele, herlig lys og stemning, men kan det være pusekattene som skaper den helt spesielle hvilepuls-stemningen mon tro? ;) De ser alltid på avslappet og makelige ut der de ligger og strekker seg. Koselig med slike, SÅ synd jeg er allergisk, skulle gjerne hatt et hvilepuls-dyr eller to i sofakroken jeg også! ;o)

Ha en fin dag i det flotte høstværet!

Stor klem, Ann :0)

Runehuset sa...

Harmonisk og lun stemning hos deg. Kan nesten høre at det spraker i peisen og kjenne av varmen brer seg ved å titte på bildene.

Sivs verden sa...

Koselig det er hos deg:)

Klem

Maliva`s verden sa...

Oh så hjemmekoselig du har det....takk for titten.
Maliva in France

Link within

Related Posts with Thumbnails