.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

torsdag 16. mai 2013

Tøffeste klokka ever!


Er knallfornøyd med nyannskaffelsen!Helt siden jeg så den hos Fru Rosa for over et år siden har jeg ønsket med den, men prisen harmonerte desverre ikke med innholdet i lommeboka mi. 

Gode råd var dyre, og etter en del att og frem solgte jeg den fine vaskestellkommoden min. Vips hadde jeg penger til klokke....men da var Fru Rosa desverre utsolgt, og ikke fikk hun tak i flere heller.

Lysten ble ikke noe mindre av den grunn, og jeg letter høyt og lavt på nett, men ingen slike var å oppdrive. Trodde jeg ;).

Solveig (Svingens lille hus) hadde sett at jeg ønsket meg en slik, og kunne fortelle at de  hadde èn  igjen i butikken hun jobbet i!  Så da ble det ny klokke i Fossestua alikevel :)))

 Tusen takk for hjelpen snilleste Solveig! You made my day :)FørSpeilhylla har jeg hengt opp i loftstrappa uti glassverandaen. Skal vise bilder derfra senere.


Etter :)

Hehe, samboeren syntes også den var tøff, men han var litt skeptisk til størrelsen og mente den så litt ut som om den var laget for ekstremt svaksynte :D.Litt prøving og flytting på pynten her enda.

 Ble tingene  litt puslete i forhold til klokka kanskje? Skulle jeg kanskje hatt noe med litt mere størrelse på?

Hehe, er samme prosedyre hver gang det kommer noe nytt inn i huset. Går rundt i huset å tester ut hvor den passer best, flytter på stæsh, henter ting fra andre rom for å prøve om det blir bedre, flytter så tingene tilbake til dit de opprinnelig sto osv osv

Ikke sjeldent går det gjerne et par uker før jeg finner en "permanent" plass til nyanskaffelsen. Det er heller ikke sjeldent, at tingen havner på ei kjøp/salg-gruppe på facebook, fordi det slett ikke ble som jeg hadde tenk :D. De gruppene er rett og slett geniale! 


Klokka derimot....den er kommet for å bli :)

 
På Mo skinner sola i dag, og det er rene sommertemperaturen ute med hele 15 grader i skyggen!
 Håper sola skinner på deg også :)
Klem fra Lise 

5 kommentarer:

Fru Mosbron sa...

Nydelig var den, passet perfekt der den hang! Har lignende skap selv MED ei diger klokke som henger over-hihi;)
Synes pynten du hadde passet veldig fint jeg, men sånn bytter vi jo rundt på hele tiden ikke sant??

Ha en fin dag både idag og imorgen:))
Hilsen Charlotte som tilfeldihvis snublet over bloggen din:)

Meta sa...

Jeg kjøpte en diger klokke for lenge siden og da truet husets herremenn med å bygge et kirketårn til meg. De mente den passet godt til det. Men nå har pipen en annen lyd.:)

Kjenner igjen det med å flytte ting rundt omkring i evigheter før det lander på "riktig" plass. Være seg her eller hos noen andre.;)

Ha en flott 17.mai!

inger langfors sa...

Hei. Fint og tøft. Lampa ville jeg satt helt til venstre, ville kommet bedre til sin rett da, for den er kjempetøff. Og lysene helt på høyresida. Men...kanskje noen røffere lys, og prøv med lys i en annen farge. Ha ei fin helg i nord.

Sommerhuset i bakken sa...

Åh ja, den var superfin! Helt herlig! Og den passer jo perfekt over skjenken. Så flott at du fikk tak i den ;-) Skjenken er jo også bare sååå lekker! Du har det så koselig! Sukk!

Ønsker deg en riktig fin 17. mai! Kos deg masse!

2nes sa...

Den passet jo kjempefint inn og var knalltøff :) Fikk veldig lyst på en slik selv men er de ikke å oppdrive? Ønsker deg en fin fin dag. Hilsen Tone

Link within

Related Posts with Thumbnails