.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

mandag 9. desember 2013

Flere har etterlyst....


 ....... bilder av ei adventspynta Fossestua, men saken er den at kassene med advents- og julepynt fremdeles står nokså urørte oppe på kvisten. Energinivået er labert på undertegnede for tiden. Heldigvis har moder natur vært flittig i alle fall :).

 I mange dager har hun pyntet utendørs!


Snøen ligger tung i trærne, og med tett på 20 minus har snøen knitret under skoene når man har skyndet seg ut i sjåen for å hente mere ved :).

Desverre er det meldt mildvær de nærmeste dagene, så nå  krysser jeg bare fingrene for at ikke all snøen regner bort :/.  

Utfor kjøkkenvinduet.
Hvordan går det med dere.....er dere ferdig pynta til jul?

Stress ikke, bli jul uansett. Med dempet belysning og tente stearinlys, er det uansett ingen som ser om det er litt støv i krokene nå i mørketia ;).

Klem fra Lise
 

7 kommentarer:

Ann sa...

Veldig koselig julepyntet ute hos deg iallfall! :)) Vi har pyntet litt både ute og inne, julepynten hentes frem gradvis - litt etter litt - i løpet av desember, det siste som skal på plass er juletreet i stuen og kanskje en nisse eller to, men det skjer først på lillejulaften! ;)

Jeg sitter foran peisen og leser og gomler klementiner i dag også jeg, håper det blir litt mildere ute snart, men helst ikke så mildt at all den hvite fine julesnøen renner ut i sluken! ;))

Ta vare på deg selv og kos deg, energinivået varierer sterkt fra dag til dag, fra måned til måned, her også skal du vite! ;) Men som du sier, jul blir det uansett om man stresser som en gal eller ikke! ;)

Ha en fin kveld! ♥

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Lottemora sa...

Så utrolig koselig med de lysa i kurvene under vinduene. Må alltid titte bort dit når vi kjører forbi.

Ha en fin ukestart, og så kommer forhåpentligvis energien tilbake etterhvert

Klem
Lottemora

hill`s interiørblogg sa...

Ja heldigvis så slipper man å pynte så mye ute, det gjør seg selv... Inne er det ikke så mye pynting heller... Ikke noe annet enn adventspynt. Har ikke orket så mye her heller. Men god tid enda ;0)
Kos deg masse i kulden.
Klem fra Hill-Iren

sivknivklestativ sa...

Herlig julestemning hos deg Lise. Kjempe fint med lys i blomsterkassene. Håper du får en flott førjulstid.

HOS JORUNN sa...

Det er så stemningsfullt hos dere, Lise!! Vakre bilder å hvile øynene på dette her!! Jeg er i rute til jul, her stresser ingen:)

Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid!
Klem fra Jorunn

Landcharm sa...

Ja, en del julepynting er unnagjort. Nyt førjulstiden!

Jatte sa...

Nyyydelig med snø ute altså, var sååå glad når det snødde her i helgen.. men sies det skal regne bort i løpet av uken da :(

Ha en fin kveld,
Klemmer

Pssst, bli gjerne med på give away hos meg :)

Link within

Related Posts with Thumbnails