.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

mandag 20. januar 2014

Lysere tiderAkkurat nå viser graderstokken 17 minusgrader å det er lite som minner om vår .....men......mørketia er snart over, og dag for dag kryper solstrålene  lengre og lengre nedover fjellsidene her på Mo :).

Den 18.februar får vi sola  inn vinduene igjen her i Fossestua. Gleder meg!
 

Selv om vi enda har ca 3 måneder igjen med vinter, er det ingenting i veien for å lage litt vårsteming innendørs. Kvister av hegg, selje og bjørk har blitt berget inn fra kulda, og ei ukes tid så håper jeg å se bittesmå grønne museører på kvistene her :). 

 
Ha en fin dag :).
Klem fra Lise

5 kommentarer:

Monica sa...

Det var kaldt ! Her er det minus 4 i dag. En stund igjen av vinteren men dagene blir lysere og det gjør de jo hos deg også selv om du venter på sola. Tenker det blir feiring den dagen :)

Koselig vinterstemning hos deg- lun og herlig.

Ønsker deg en strålende uke

Nyt dagen klem Monica

Gårdsjenta sa...

koselige bilder :) orker ikke lage vår inne enda jeg, da blir jeg bare FOR utålmodig ;)

usj, det var kaldt! Holder seg på mellom -7 og -10 her nå heldigvis, men er spådd at det skal bli kaldere. Og det er så kjett, da setter kulda seg så innmari i huset.. brr

Gårdsjenta sa...

Forrsten, den lampa du har bildet av under "gamle skatter" på siden her, hvor har du funnet den? :) den var knallfin

Evy-Kristin sa...

Tusen takk for inspirasjon! Morsomt å lese historien og følge arbeidet dere har gjort på huset - spesielt når man holder på med et husprosjekt selv ;)

Halsebøstua sa...

Tenk at vi får sola tilbake her på Halsebø før dere der nede i Mo i Rana :) Det er heldigvis ikke så mange fjell som skygger for solen her, men nok til å forsinke sola helt til 9.februar, ca. en måned etter den har truffet Harstad.
Men det gjør ingenting, dagslyset i disse dager er jo helt fantastisk :):)
*Hilde*

Link within

Related Posts with Thumbnails