.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

lørdag 1. november 2014

BLOGGERS MARKED - MO I RANA

 
Som interiørbloggere og interiørentusiaster med påfølgende hyppige stilskifter, kreativ skaperglede og utpregede skrotnissesymptomer, fylles husene våre desverre alt for fort. 

 Derfor gjentar vi suksessen fra i mai, og ønsker dere hjertelig velkommen til markedet vårt igjen :).

 
Nå er det bare ei knapp uke igjen til vi "Interiørbloggere i Rana" åpner dørene igjen til Mo i Ranas  største brukt og antikkmarked!

I tillegg til oss syv interiørbloggere som arrangerer markedet, har vi også invitert antikkhandler “Huset i hagen” som kommer kjørende fra trøndelag med en varebil full av antikviteter og gamle flotte ting! 
 
På markedet vi dere finne både nye og moderne ting, samt gamle og antikke ting og møbler til hus og hjem. Brukte ( sikkert noen ubrukte med lappen på enda ;)) dameklær, damesko og vesker. Nyheklede sjal, strikkede plagg, luer mm. Selvlagde benker, pyntestiger mm. Lysekroner. Antikviteter (både småting og møbler), gamle vekter, gamle trau, gamle vinduer med sprosser, kjerrehjul, nattbord, krakker, speil, mugger og enda mye myyyyye mere!
 
Mere info (kart og veibeskrivelse, bilder av ting som kommer for salg, mm) finner dere inne på facebooksiden vår BLOGGERS MARKED- MO I RANA.
 
 
Håper dere tar turen innom, for her blir det garantert skatter å finne :). 
Klem fra Lise 

Ingen kommentarer:

Link within

Related Posts with Thumbnails