.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

søndag 19. april 2015

Livet tar av og til vendinger...


 .....som krever litt tid, men nå kjenner jeg endelig blogglysten komme snikende tilbake!


 Deler et bilde i dag med dere, av noen gamle skatter fra kjøkkenet, bla oldemors gamle mugge. Den fantastiske fine brødfjøla (sånn i all beskjedenhet ;)) laget undertegnede en gang på barneskolen. Hehe, begynner jammen å bli litt gammel den også gitt.

Vekten er et loppisfunn fra Sverige....funnet på en superspennende låve, hvor jeg og mine tre andre reisevenninner (interiørbloggere hele gjengen...samme interesser, kjempeartig tur!) koste oss maks på skattejakt! Selve drømmen for oss interiørfrelste med sans for gamle saker med sjel og patina!

Skulle bare hatt større tilhenger, bolig...og ikke minst større lommebok!

 Ønsker alle mine lesere en riktig fin søndag!

 Klem fra Lise :)6 kommentarer:

stallnilsen sa...

E ofte innom bloggen din og leser innlegg, koselig at du kommer tilbake, av og til kan man gå lei, det skjer oss alle :)

Ha en fin søndag :)

Lisbeth :O)

Nina Iren sa...

Så koseligt dette var, der på kjøkkenbenken din.Ja loppistur må vi snart planlegge igjen. klem

amo sin blogg sa...

Fint bilde.
Eg liker spesielt godt den gamle mugga.
Vakker skatt å eie.

Merete - Lys lilla sa...

Koselig innlegg :-) Ser fram til flere :-) :-) <3

Lottemora sa...

Så godt å se at du er tilbake i bloggemodus igjen

Stor klem

Huldra sa...

Så herlige små skatter. Skjønner du blir glad i disse :)
Blogglysten er av og på, og det virker som det har dabbet litt av i hele blogglandia. Vi får rusle inn og lage innlegg når lysten er der, og være glad for at noen titter innom nå og da :)

Har du lyst til å bli med på en liten giveaway deler jeg en i det siste innlegget mitt. Trekning fredag 8. mai, så skynd deg om du vil være med :)

Link within

Related Posts with Thumbnails