.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

søndag 17. oktober 2010

HJEMME ER DER HVOR HJERTET ER :)


Sto opp grytidlig i dag....IGJEN.....men det var slettes ikke frivillig!


Vår elskede hannkatt ved navn Milo, har den siste uken fått det for seg at han skal sitte i vinduskarmen på soverommet vårt om morgenen!

Kan legge til at vi har trepersienner, og utsiken må man jo få med seg, så det foregår slettes ikke lydløst....og så må man jo i tillegg  mjaue såpass at ihvertfall matmor våkner.

Er jo myyyye koseligere at flere er våkne samtidig  kan skjønne :) Her har dere synderen :)

Hvorfor han gjør dette aner jeg ikke...sikkert bare selskapssyk :). Våre 2 katter er innelåst på natten, men  om dagen får de gå fritt inn og ut av katteluken. Dette har de vært vant til helt fra vi begynte å slippe de ut.

Hele det første leveåret deres holdt vi de innendørs, for å få de ordentlig knyttet til huset, siden vi bor ved et sterkt trafikkert veikryss. Dette har fungert utmerket!

Kattene holder seg nært huset, streifer ikke...og de kommer inn på kvelden når vi lokker på de :)

Som kjent skjer også de fleste slåsskamper mellom katter  på kvelds og natterstid, siden katter vanligvis er ute om natten og inne om dagen.Dette slipper vi også til en viss grad.Nok et pluss med døgnrytmen vi har tillagt våre små :)

Angående døgnrytme ja...hmfp......gjeeeeeeeeesp!!!


Jentepusen vår Tinka, har ihvertfall funnet seg en rolig krok hvor hun kan nyte freden, uten at Milo-bajasen kan forstyrre henne  :)

Oppå skapet i yttergangen!

Kanskje får jeg plass der jeg også i natt, hihi :)

(Ps. Det må sies at den eneste grunnen til at hun kom seg opp dit på, var at et lite bord ble stående foran skapet en stund. Et lite malingsprosjekt som jeg skal vise dere i et annet innlegg :)  )

Klem fra Lise

17 kommentarer:

Monica sa...

tihi, klart pusen vil ha selskap på morningen, kjedelig når dere bare ligger å sover! :)
Sukk, ser i innlegget under her at jeg må komme meg til Røkland snart...lenge siden jeg har vært på lysstøyperiet, og snart er det jo jul! :)
Synes forresten bloggen din ble kjempefin etter fornyingen :) Ha en fin søndag :) Klem fra Monica

Vigdis ♥ sa...

Gjeeesp! så da er det med katter som små barn? her er det nemlig ei lita som sier "opp, opp!" om morgenen. Hun sitter riktignok (heldigvis) ikke i vinduskarmen, men det er ingen bønn. Når hun har bestemt seg for at vi skal stå opp, og det faktisk er morgen, har vi lite eller ingenting å stille opp med. Så her får vi iallefall maks ut av dagen!

Nina iren sa...

Ja katter er som små barn!!!! meget bestemte. Så fin bloggen din var blitt nå da. Har det meget travelt her på min lille ferie hjemme, så det har ikke vert så mye tid, til å være her inne å kikka da.....men skal bli koseligt å komme hjem å sette seg ned å ta seg god tid her inne å kikke å lese da. Ha en flott søndag.

Linda sa...

Nydelig med katter da, har selv to puser som også vekker oss tidlig.

Flott skap med fine ord:)
Gleder meg til å se ditt neste prosjekt!

Ha en finfin søndag, her skinner solen og jeg maler vinduer, puh....

Klem fra Linda

Anonym sa...

Skjønne katter du har.
Klart han vil ha selskap.
Likte veldig godt skapet ditt og med de nydelige ordene, lekkert.
Spennende å se prosjektet ditt.
Ønsker deg en nydelig søndag.
Klem fra Mio

Gammel stil sa...

For noen skjønne katter:)

Det ordet du viste var helt fantasstisk!!!:) Vi elsket det! Det er jo faktisk helt sant:) Skapet det var festet på var også nydelig:)

Klem:)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Katter, ja... Vil helst at vi mennesker våkner i fem-tiden om morgenen. I alle fall lillepusen vår (he-he).

Men, hun begynner å lære. Legger seg så fint i fotenden og venter, og venter og venter. Må bare opp til puta og snuse litt av og til for å sjekke. Kaaaan jo hende at matmor er våken...

Siljes Hobbyrom sa...

Hehe, så skjønt det siste bildet var ;))

Kjempefin mal på bloggen! Har styrt litt idag faktisk for å prøve å få til lignende.. Men har ikke funnet noen fine mønster på de "standard" malene. Fant du din der? Hmm, vil ha det enkelt, men ikke helt hvitt.. Må vell prøve litt til ;))

Ha en fin kveld!
Klem

Kaoskontroll sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar! Det er så kjekt med slike tilbakemeldinger! :)

For et nydelig hus dere har! Nettopp kommet hjem fra høstferie, så bare en kjapp tur innom denne gangen, siden 4 bag'er og x antall poser står midt på gulvet. (Og de gamle tingene jeg stjal... æh... "lånte" fra hytten. ;)). Jeg må nok tilbake og kikke bedre en annen gang!

Klem

Ps! Og jeg som har lovet ungene katt. Jeg er jo et skikkelig b- menneske. :S

Gry sa...

Hei! Så koselig at du vil være med på giveaway hos meg, for da fant jeg frem til deg ;) Nydelig blogg du har, la meg til som følger og legger bloggen din ut hos meg. Ønsker deg en fin ny uke ;) Klem Gry

Blogg om ting og tang sa...

Søøøøøte katter:) Og så fine ord:) Nydelige bilder:)

Klem:)

Miss Mette sa...

Hei Lise
Så søt pus dere har ♥ jeg bare elsker pusekatter, noe av det fineste som fins :) Hehe.. ja Milo er vel selskapssyk om morgenen. Og det var en fin ting å ha kattene inne om natta… En blir ikke så bekymret da :) Koselig gang, lyst og trivelig og jeg skjønner at pusekattene trives godt hjemme hos deg ♥ Ønsker deg en fortsatt fin mandagskveld, klem fra Mette

Monica sa...

Heisann :)
Jeg tror jeg var innom en million sider med tips til hvordan jeg kunne få tre kolonner i bloggen min før jeg fikk det til! :) Alt kan jo googles, det var inne på moseplassen.com jeg til slutt fant ut av det, dersom du googler "moseplassen blog tips" - er det link nr to :) Du får prøve deg fram :)
Indiska, til Bodø? Har ikke hørt noe om det nei, de er ikke på listen over nye butikker til city nord i hvertfall... Har du hørt de skal komme? Sukk, jeg vil ha indiska hit!
Hehe, en svipptur til mo liksom :)
Klem

lisje astrid's husblogg sa...

Hehehe:)
Som små barn...;)

Skapet ditt var veldig fint med vakre ord♥

Takk for slike gode ord frå deg:)

Fin tysdag til deg♥

Klem frå Astrid

Hasigamas mamma sa...

Hi hi, selskapssyk katt... vår sover i kjelleren, hun mjauer "slipp meg ut" når vi kommer ned om morgenen! Hun er 17 år, så hun streifer ikke langt lenger, legger seg på sin faste utkikkspost i hagen... skjønne pusene!
Og apropos skjønn, likte veldig godt headeren din! Kjempesøt! Artig å prøve seg litt frem selv -blir jo stolt når det blir så bra, ikke sant!
Ble utrolig glad da jeg leste kommentaren din -tusen takk! Det var godt å høre :)
Ha en deilig kveld!
klem
Lise

Katharina sa...

Søte disse kattene...de er jo en del av familien, og da vil de få oppmerksomhet:) Har litt av det samme her også..
Kos dere..nydelige ord på skapet, og et flott speil du har:)
Klem fra Katharina

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

De kattene altså. Tror jeg kunne skrevet bok om vår - alt det hun har funnet på i årenes løp. Har faktisk et katteinnlegg jeg også - uten å vite om ditt. Kattungene må snart ut. Når den dagen kommer, blir det nok ikke mye søvn å få hos oss. Erfaringen er at hun skriker og jamrer seg gjennom natten, enten hun er inne eller nedenfor soveromsvinduet vårt. Denne gang beholder vi ungene noen uker til for å se om det hjelper.

Du har en flott og inspirerende blogg. Så nydelige "kanter" du har fått til. Jeg tuller fælt enda, jeg. Ha en fin kveld videre. Klem fra Hjørdis

Link within

Related Posts with Thumbnails