.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

tirsdag 12. juli 2011

Hageprosjekter


Hei og hopp!

Jeg er her enda selv om det er litt lenge mellom innleggene for tiden! Vi har hatt knallvær her på Mo Emblem-cool.svg og med det fine været fulgte også lysten til å få gjennomført flere prosjekter som jeg har planlagt for hagen :)Ikke riktig ferdig enda, men jeg lover å vise bilder fra det ferdige resultatet i neste innlegg.
 Face-wink.svgBak garasjen holder jeg på med utbedringen av prosjekt " Plantebord-område ".

Har vært superheldig å få en del skifer til broren og svigerinnen ( Geir-Arne og Kristi) av en god venninnne av meg (Eve).
Tusen  takk for den flotte skiferen jeg fikk av dere!  
 Håper kanel-snappsen smakte ;)?

Ps. Alle bildene blir større om du klikker på de.Skulle egentlig bruke de til å lage stier i hagen, men skiferhellene var så store og flotte at jeg valgte å bruke de til "hagegulv" bak garasjen heller ;)En liten sniktitt.... flere bilder kommer i neste innlegg ;)Tusen takk  forresten for alle de råkoselige kommentarene på forrige innlegg som handlet om paviljongen!

Utrolig hyggelig å få så mange fine tilbakemeldinger! Det er superkoselig å endelig ha en plass i hagen som er under tak :)En plass hvor både to- og firebeinte  kan søke ly for både stekende sol eller regnbyger.

Her er det Milo-pusen som koser seg i kurvstolen :)

Milo...oppkalt etter vaskemiddelet? Jepp!  Fordi han er så myk og god som ull og silke såklart Big smile.png!En stor bukett markblomster til alle mine lesere :)

Ønsker dere en riktig god sommer!

Klem fra Lise

16 kommentarer:

Anette sa...

SÅ utrolig fint det ble! Elsker paviljongen din jeg ;) Der skulle jeg jammen kost meg!

Klem fra Anette

marit´s,,, sa...

Det blir jo den fine plassen ,moro og få gjenomført noen av hageprosjektene sine.
Paviljong trengs når det er så ustabilt vær ,den ser så koslig ut.
Ha en fin sommerdeg , Marit.

Maris gyngestol sa...

Så flinke dere er da! Det blir jo kjempekoselig! Likte godt den paviljongen deres! Helskjønn!

Ha en fortsatt god sommer!
-Mari

(La meg til som følger -så jeg finner deg igjen!!) ;)

Hulda sa...

Virkelig SUPERT der ved garasjen. Så flott du har laget det til. Likte VELDIG godt det bordet med skuffene. Stilig! Herlige bilder!

Glassveranda sa...

Hei, hei! :)) OJ så koselig du har fått det i hagen!! Stadig nye hageprosjekter ser jeg, hi, hi, ja det baller på seg her hjemme hos oss også i finværet! Man må bare nyte hvert minutt ute i solen nå når den endelig er her! :O)

Investerte i en paviljong i går vi også - ja du leste riktig :)) - ble SÅ lei av det sol-regn-sol-regn-sol-været og det å løpe ut for å berge benkeputene fra å bli våte, at det ble en paviljong på den nye frokostterrassen også! :D -Men denne gangen en tøypaviljong! ;) Er ikke nevnt på bloggen enda, må sjekke om planen min fungerer i praksis først! ;))

Kos deg i det nye uterommet, lykke til med skiferhellene - blir supert! - og ha en fortsatt fin uke i solen! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Caroline sa...

Så spennende med nye hageprosjekter på gang!!!
Det ser skikkelig flott ut bak garasjen deres,å sååå lekkert det blir med de skiferhellene...Du var heldig som fikk dem av bekjente,koster jo endel hvis en skulle kjøpt de nye...
Så gøy å følge prosjektene dine...Ha en fin kveld!
Klem Caroline

Mailinn`s interiørblogg sa...

så koselig og pent du har fått det i hagen. Masse fine gamle gjenstander du har hengende på garasjen. også så heldig du var å fikk tak i steinhellene. vil også ha slike og lage en liten sti i den pitte lille hagen vår=) også paviljong..sukk** sjalu..vi skulle jo bygge platt tidligi vår og sette opp paviljong. har enda ikke sett noen til en eller platten. hehe=) men det blir etter ferien. kos deg i hagen, i paviljongen og nyt finværet vi forhåpentligvis får fremover=) sommerklem<3

Britt sa...

Jeg ønsker meg også en paviljong, plenen vår er så stygg at det godt kunne ha stått noe som dekket over litt der, vi får liksom aldri helt orden på den hagen...
Ser ut til at pusen mollkoser seg!

Klem fra Britt

JACQUELINE sa...

I Love your BLOG!

Thank you for the amazing photos!

greatings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

Hasigamas mamma sa...

Spennende sirkel du har laget da... hva skal det bli, tro?
Utrolig koselig det ble bak garasjen, du vet å lage kosekroker!
Kjekt at du ble med på sommerlotteri :)
Ha en fortsatt fin sommer!
Klem
Lise

Trinity sa...

Er spent på hva den sirkelen skal bli. Jeg likte veldig godt området rundt hagebordet ditt, kjenner at jeg kanskje hadde trengt noe lignende. Eller kanskje jeg rett og slett hadde trengt en hage først?? Har hage, men vet bare ikke hva jeg skal gjøre med den. Lykke til med dine prosjekter og nyt nå finværet på MO :-)

liven sa...

Åh så flott i hagen din Lise!!
Ikke rart du ikke har tid å blogge.....arbeidskreende å anlegge en hage!
gleder meg til å se mere :o)

klem klem!

Anonym sa...

Hei Lise!!
Det er fantastisk morsomt og ikke minst veldig koselig å titte på alle bildene og lese om hva du gjør med Fossestua!! For meg vil det bestandig være "Oldemor sitt hus" men kjært barn har mange navn ;) Jeg er som du kanskje skjønner oldebarn av Hanna og Hans Brendås og barnebarn av Petra og Hans Brendås, som du har besøkt! Jeg er veldig glad og takknemlig for at det er noen med hjerte for det gamle og nostalgiske som har tatt over mitt barndoms paradis, og gleder meg veldig til å titte innom her "støtt og stadi" for å mimre og beundre!! Alt dere har gjort ser rett og slett rålækkert ut!!! :))

Klem, Aina (Brendås-Hansen)

Heimefronten sa...

Kjempefin blogg du har - og for en nydelig paviljong!! Du har laget til mange flotte miljøer, ute og inne, dette er en blogg jeg kommer til å følge. Klem fra Tone

merethe sa...

Heisann og god sommer ;) så koselig du har det utendørs. Herlige små hagerom. Koselig inni paviljongen...ja i disse bløte dager er det greit med tak over sitteplassen.(iallefall her hos oss er det ussstablilt vær) Stilig har du laget det ved garasjeveggen også. Kos deg videre i sommeren... Klem Merethe

Bente sa...

Heia. Har oppdatert meg på bloggen din etter ferien. Så nydelig den paviljongen din er. Kjempekoselig uteplass. Her har jeg så mye å ta tak i, at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.

Klem Bente

Link within

Related Posts with Thumbnails