.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

mandag 25. juli 2011

Uten ord....
8 kommentarer:

Hulda sa...

Så utrolig flott den buen var! Har en lignende bue her i hagen, men der har ikke humlen blitt så kraftig og fin som hos deg enda. Den ble planta i juni. Flotte hagebilder!

Anonym sa...

Ja et er grusomt det som har
skjedd,så uvirkelig og fælt.
Klem.

Anonym sa...

Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt og tåler alt... Sommerklem fra Rosen

liven sa...

Det finnes ikke ord som kan dekke!!

Et nydelig sted du har Lise

klem!!

internet watch sa...

It's very easy to understand and I have learned a lot from it. I like to appreciate for sharing such a helpful material. For me It is very inspirational.

Nina sa...

Ja for en flott bue du har der i hagen. Den var bare et syn!! Her går det i ett....meget travelt, men vi må da treffes snart igjen??!!

Old Chic sa...

Ja, ubeskrivelig trist :,(

Nydelig sttemning med lykten og så koselig hage og hus du har <3

Shabbylishious sa...

Ohoi! Den portalen din var griselekker du:)
Jeg har begynt på den hageserien for interiør folk som ønsker å få til flott hage. Kanksje noe av interrese for deg? Du er jo godt på gang.

Link within

Related Posts with Thumbnails