.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

tirsdag 6. september 2011

PUSEN VÅR ER BORTE!
SAVNET!

 Vår 2 år gamle kjære hannkatt Milo,vår beste venn, har vært borte hjemmefra siden i går kveld! Milo er ganske stor i størrelsen (5,5 kg), er kastrert, har grå/gråblå velstelt pels og hadde lyseblått halsbånd med bjelle og navneskilt på da han forsvant. 

På fremsiden av skiltet står det "Milo" og på baksiden står tlf. nr mitt: 48022631.

Ps. Halsbåndet kan selvsagt være falt av han, siden det har sånn sikkerhetslås som løsner ved belastning.Milo er ID merket i øret og chippet. Han er kjælen og kontaktsøkende, legger seg ofte på rygg for å få kos, og kommer som regel når man plystrer.Milo pleier ikke å være borte lenge av gangen, ei heller bevege seg så langt hjemmefra - som er Saga 10, ved Revelfossen i Mo i Rana.

Huset vårt er nært skogen og stien opp til Gruben/Utsikten, så det kan tenkes at han kanskje har gått opp dit, men han pleier å holde seg i gata vår og i umiddelbar nærhet til hjemmet. 

Vi er kjemperedde for at noe har skjedd med han,men krysser fingrene for at han kommer velberget hjem igjen snart!

Flere opplysninger om pusen vår finner du om du klikker HER.


Har du sett bebisen vår?
FINNERLØNN, 1000,- KR!
Kontakt meg på tlf. 48022631- natt og dag!


Klem fra Lise

26 kommentarer:

liven sa...

Håper den fine pusen dukker opp igjen snart...de har jo en tendens til å forsvinne på tur noen ganger :O)

Elin sa...

Håper du finner igjen katten din:)

Sìv`s verden sa...

Håper han kommer til rette snart!:)

Klem

Hulda sa...

Håper dere får han tilbake snart. Han var jo så nydelig.

marit´s,,, sa...

Så fin ,håper den snart er på plass hjemme hos dere. Marit.

Britt sa...

Å nei, håper at dere finner pusen igjen! Vår ene pus valgte å bli på landet hos foreldrene mine etter at vi kom fra Mallorca, men de ser nå henne hver dag, så da vet vi at hun har det bra. Regner med at hun kommer inn når været blir dårligere.
Krysser fingrene for Milo-pusen!

Klem fra Britt

Fru.Underberget sa...

For en fin pus, håper han snart kommer til rette igjen!

En rosa fugl sa...

Det er så herlig når fine folk som deg har så mye ID på dyrene sine! Tenk om alle kunne hatt ID-merking på sine katter og hunder! Da ville dyrebeskyttelsen hatt en mye lettere jobb med å finne eierne. Håper virkelig at puselusken kommer tilbake snart. :)

Janne sa...

Håper virkelig denne herlige katten er bare på en "ferietur" - kansje noen lekre damer litt lenger borte....
Krysser fingrene!
Ha en ellers flott kveld!
Klem fra Janne

stallnilsen sa...

Førr en søt liten pus, håper indelig han kommer hjem snart, Lisbeth ;O)

Bittelille huset/Jennifer sa...

Håper den kjære pusen deres kommer hjem igjen snart! Det er så grusomt når dyrene er borte lenger enn de pleier, det skjedde med den ene pusen vår en gang. Han pleier aldri å være borte mer enn noen timer, men da gikk det nesten tre døgn. Det viste seg at han hadde vært innestengt i naboens kjeller. Det kan være lurt å kikke sånne steder - boder, kjellere, garasjer osv. De kan jo fort ha kommet seg inn, for så å bli ufrivillig innestengt.

Håper å høre at dere har han hjemme igjen snart:)

klem Jennifer

MissMette sa...

Hei Lise
Så trist å lese at Milo er borte...
Skjønner deg veldig godt at du er
bekymret ღ syns det er fryktelig
nå dyr blir borte, og jeg har hatt en
del bekymringer når mine tidligere
små puser har vært borte... Håper du
finner den igjen snart, og at alt er
bare bra med skjønne Milo ღ Stor klem
fra Mette

EKTE INTERIØR sa...

Så fin han er! Vi har også en katt og han har plutselig forsvunnet i noen dager. Siste gang var det ganske lenge og jeg var urolig men han kom plutselig tilbake. Det gjør Milo også, helt sikkert! Han har sikkert bare tatt seg en liten tur. :) Stor klem!

Anne sa...

Å nei ..så trist..
Krysser fingrene og håper pusen snart dukker opp.
Han har nok bare tatt seg en ekstra luftetur..
Trøsteklem Anne

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Å, nei. :(
Krysser fingrene for at pusen kommer hjem igjen.

Vet akkurat hvordan du har det... :/

Stor klem.

Husfruen of Hilltop House sa...

Å stakkars pus! Spør naboen om dere kan få kikke i garasjer og kjellere. Det er ikke sjelden katter blir stengt inne sånne steder.
Katten til en venninne av meg overlevde 13 dager på naboens loft. Det må nok ha vært mus der.
Håper han kommer til rette snart.

Lindas Lille Leilighet sa...

Huff..håper pusen kommer til rett igjen. Har hatt noen sånne skrekk opplevelser selv. Men etter en stund kom hun tilbake igjen:) Han er sikkert bare på pusijakt:)

Gode klemmer til deg<3

blackenpot sa...

Nydelig pus, håper inderlig du får henne hjem igjen!

VillaVårfrubakken sa...

Er det sant, vi mistet vår elskede susy katt i helga, påkjørt nattestid. Det har vært stor sorg, men håper dere finner katten .....klem

Marianne Dragon Waagan sa...

Så trist at pus har forsvunnet...lykke til med letinga, og krysser fingrene for at den kommer til rette igjen:)

Klemmer Marianne

Bente sa...

Så trist. Men jeg tror helt sikkert dukker opp. Vi krysser fingrene for det. Ha ei fin helg

Klem Bente

liven sa...

Håper han dukker opp igjen Lise!!

vår lille verden sa...

Huff så trist!Håper han kommer til rette..Nydelig pus:)klem kathrin

Mai Liss sa...

Hei! Snufs. Håper dere finner igjen pusen deres. Vet hvordan du har det nå, der du roper og kikker etter han hele tiden. Jentepusen vår, Elsa, ble borte for tre uker siden. Vi har etterlyst henne i avisen, hengt opp bilder og sett etter henne overalt. I søppelkasser, i veikanten, overalt, egentlig. Men. Hun er ikke her, og vi savner tigerjenta vår så mye. Men nå er vi i samme båt, og jehg krysser fingrene for at Milo og Elsa kommer hjem. Lykke til. Kos kos fra Mai Liss

Glassveranda sa...

Men har han enda ikke kommet hjem?! Huff, men han har jo heldigvis tykk pels ser det ut til, så dersom han bare har tatt seg en "ferietur" i skog og mark så klarer han seg nok fint også selv om det skulle bli noen kuldegrader ute om natten. Har er jo grundig merket så jeg vil tro at dersom han hadde blitt påkjørt så hadde du hørt fra noen, -enten de som kjørte bilen eller andre som ville funnet han. Mye lemmen i skogkanten, kanskje fant han så mange "leketøy" at han fant ut at det var riktig så gøy i skogen og ville bli der noen dager? Han ser jo stor og sterk ut så jeg krysser fingrene for dere og håper at han dukker opp på trappen din frisk og rask i løpet av uken! :)

Stor klem, Ann.

Ingrid Andrea sa...

Da håper jeg at den søte gode pusete Milo-pusen deres bare har gått litt lenger enn han pleier, og at han straks vender snuten sin hjem til sine kjære igjen som venter med lengsel og smerte! Hender jo de bare er ute på en liten oppdagelsesferd disse pusene, selv om de er kastrerte. Vi har også en katt som Milo, veldig lik, vår er nå 11 år kastrert for mange år siden, men likevel tar han seg lufteturer i blandt. De beste ønsker for Milo! Trøsteklem fra Ingrid Andrea i Den Hemmelige Hagen

Link within

Related Posts with Thumbnails