.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

fredag 30. mars 2012

Mange gode forslag....


Kjempegøy at totalt 76 stykker ble med på min lille gjettelek!


Vinnerene får hvert sitt store duftetelys med min favorittduft  fra PartyLites "Forførende Fiken", og en stor tøff binders av sink.Løsningen på den første tingen jeg var veldig fornøyd med, var det Siv Elisabeth Jacobsen fra Haugesund som gjettet (nesten) riktig. Send meg adr din på mail til thohan02@online.no, så kommer det en overraskelse i posten :)

Siv la igjen følgende kommentar inne på facebooksiden til bloggen:

"Tja....du har klart å få fyr i peisen:-) Ikke alltid så lett det he he"

 


Ikke helt riktig gjettet, men ganske nært ;)

Mange gjettet at ovnen var ny, men det er den ikke. Den fikk vi montert  for 3 år siden, men først nå har vi fått til korrekt regulering av trekken! Litt sein i avtrekkeren bare ;)Vi har vært  misfornøyd med ovnen helt siden vi kjøpte den, siden vi syntes den varmet  for dårlig. Skjønte jo at noe var feil med trekken også, siden  glasset sotet igjen hele tiden.

Kremt....jada, lønner seg å lese bruksanvisningen vettu ...ihvertfall når det er 2 trekkventiler ;) Ihverfall så varmer ovnen som aldri før nå, og glasset holder seg pent og rent *gliser*.

Min bestevenninne Gøril hadde tippet helt riktig, men siden hun viste det, så erklærer jeg henne desverre for inhabil ;)


Andremann som gjettet riktig, la igjen følgende kommentar:

Pynten på hylla over ovnen? Eller "vaskestellet" på bordet i gangen?"


Vaskestellet er helt riktig, og ekstra koselig er det at det var en gammel arbeidskollega som gjettet dette! Vi jobbet sammen som bartendere for mange år siden, og hadde mye moro på jobben sammen :)

Gratulere til Anne Blyseth fra Mo i Rana!


Vaskestellet er fra Egersund og veldig gammelt. Kanskje så gammelt som 100 år? Noen som vet?

Men...jeg har en mistanke om at muggen egentlig ikke hører til vaskevannsfatet og potta. Muggen er litt lysere i fargen, og det er bare den som har stempel.

Pene sammen er de alikevel, så jeg sier meg godt fornøyd med Finn.no kjøpet :)


Flere hadde tippet at jeg omsider hadde begynt å male ferdig i glassgangen, men som dere ser så har jeg ikke fått ræva i gir riktig enda ;)


Her skinner ikke sola, men jeg håper den skinner på dere :)

Ha en fin dag!
Klem fra Lise

6 kommentarer:

Den Grønne Baljen sa...

Grattis til heldige =)) Solen skinner ikke her heller.. men regner gjør det og høst i lufta...
Hvis du ønsker å prøve lykken på et gavekort-ønsker jeg deg velkommen inn på bloggen min ..I morgen bør du følge med =))

ha en fin fredag

Kerstin

Anonym sa...

Gratulerer til vinnerne. :)
Du har det så fiiint Lise.
God helg og klem fra Mette.

liven sa...

Det er så mye fint hos deg Lise...og jeg tenkte ikke på peisen med i fyr i da :)
Vaskestellet var et flott funn...og det gjør ikke noe om de ikke hører sammen vel...

ha en fin helg :)

Monica sa...

Artig konkurranse, skjønner at du er fornøyd med vaskestellet, nydelig form på mugga :))

Ha ei fin helg :))

Glassveranda sa...

Så fint vaskesett! Har et eldgammelt et stående til pynt på badet vårt som har vært i familien i generasjoner, morsomme slike, -gratulerer! :)))

Stor klem, A :0)

Jatte sa...

Ååå, vi er også litt lei vår ovn, ikke helt lik din men.. det soter noe innmari og den varmer ikke all verdens :( hvordan fikk dere det til?

Ha en fiiin kveld,
Klem Jatte!

Link within

Related Posts with Thumbnails