.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

fredag 9. mars 2012

SKUMMELT....


...... så avhengighetsskapende det er!

Spenningen....kriblingen i magen.....finner man noe man har lett etter lenge....budgivingen.... - jeg snakker selvfølgelig om torget på Finn.no  ;)For ordens skyld vil jeg påpeke at alle bildene i innlegget er hentet fra DENNE annonsen på Finn.no.

Det har blitt noen kjøp i det siste...bla disse vakre overlakenene til bare 125 kr stykket. Jeg MÅTTE  bare ha de! Se så vakkert mellomverk :)Lakenene stammer fra en gård rundt Evjetraktene i Vest-Agder, og er muligens så gamle som tidlig 1900 tallet ifølge selgeren.

Gleder meg til pakken kommer. Håper lakenene er like fine som de ser ut på bildet :).

Kjøpte 4 stykker, så får se om kanskje to av de blir gjort om til liftgardiner til soverommet.Dette nydelige fatet fra Figgjo Grønn Marie (som jeg samler på), var jeg derimot uheldig å gå glipp av siden jeg la inn et for lavt bud :(

Nå er det bare rusk igjen i lommeboka, og jeg har pålagt meg selv et aldri så lite Finn.no-forbud.....for en stund ihvertfall.......ehhh.....kanskje bare inn å ta en liiiiiten titt  av og til ;)

Bitt av Finn-basillen du også?

Ha en fin helg!
Klem fra Lise

18 kommentarer:

Fargeheimen sa...

Hehe, godt å sjå at det ikkje er berre meg som "måha"-handler.

Eg er med på ei lokal gruppe på FB, som selger/girbort/ønskeskjøpt. Og må innrømme at det har gått med litt penger på den gruppa i det siste. :)

Ha ei fin helg.

MissMette sa...

Skjønne overlaken du har fått tak i, Lise og syns du ikke fikk tak i fatet fra Figgjo - vet du samler på det... Jeg er aldri på Finn.no, men andre sider er like skummle, hihi.. og de kan også ruinere meg :))) Lett å la seg friste, uansett egentlig ;) Ønsker deg en superfin kveld og helg, stor klem fra Mette

Emmas hvite borg sa...

Ønsker deg en herlig helg ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

Maris Gyngestol sa...

Ja, Finn kan være skummel han... Nå for tiden er det bare lov å se her i huset... :p men sånn er det vel når man akkurat har kjøpt hus og pusser opp... :)
Men de overlakna var jo vel anvendte penger vil jeg si'! ;)

God helg!
-Mari

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Lise :)
Ja de det er utrolig mye fint som selges på Finn, å andre steder for den sags skyld, lett å bli fristet :)
Nydelig de overlaknene du har fått tak i, syns også det er så fint med sånn mellomverk :)
Synd du "mistet" det vakre fatet, men det dukker kanskje opp et nytt :))

Ønsker deg ei kjempefin helg
Klem Mette :))

Renates hjørne sa...

Hehe, da er vi to ;) elsker finn.no! Jeg har også ett overlaken, fikk det av min bestemor for en stund siden :)

Her får jeg ikke sove, så tar meg en liten bloggrunde ;)
God natt til deg.

Klem fra Renate

Jatte sa...

Hei hei..
Har selv gått "litt amokk" på finn.no og andre kjøp/salg steder de siste dagene.. lommeboka ble slank rett etter lønn kan man si.. hehe

Men det er jo såååå gøy også da!

Ha en herlig Lørdag,
Klem Jatte!♥

vår lille verden sa...

Hei Lise...Så vakkert laken..Har vært så heldig og fått tak i et par stk selv her på Steinkjer..pluss 4 putevar i samme:))
fin lørdag til deg..
klem
kathrin

sologbolig sa...

Nydelige overlaken. Mellomverket var såååå fint. Synd du gikk glipp av fatet. Eg er ikkje noe inne på finn.no (har bare solgt ein sofa der for noen år siden) men kanskje eg burde det !!
Ha ei fin helg.

blackenpot sa...

Jeg kan godt forstå at du falt for disse! Så nydelige. jeg kikker innom Finn av og til men må innrømmer at jeg kjøper mest på loppemarkeder.

Gled deg til pakken og god helg!

Underberget sa...

Skjønner godt hva du mener. NYDELIGE overlaken, disse var du heldig med! Det er lett å la seg rive med på loppis og bruktbutikker også. Finner stadig noe man vil ha:-) Jeg skal innom brukten i dag, men skal holde godt på lommeboka og ikke tømme den helt.. Ha en fortsatt god helg!

Sommerhuset i bakken sa...

Kjenner meg godt igjen, ja... For ikke å snakke om å gå på loppemarked. Tror aldri jeg kan bli lei av det ;-) Så mye spennende og flott.

Nydelige laken du har kjøpt! Sååååå fine! Skjønner godt at du ser fram til at pakken kommer ;-)

Ha en herlig lørdag! Her skinner solen. Helt fantastisk!

Marits Hverdagsgleder sa...

Vår alles venn finn.no er "skummel" for lommeboka mi ihvertfall :) Omtrent som Ikea... er så billig at man kjøper mer...
God helg!

Simones Country Home sa...

Hei på deg Lise. ;o)

Takk for gode otd inne hos meg, kjempekoselig at du liker walk in. :o)))

Å ja selvfølgelig skal du få legge ut bilder og linke, bare moro for meg det vet du. Tusen takk. Kommer strax give away hos meg nå så følg med! ;p

Gørfine ting du har her altså, når jeg tenker meg om så har jeg masse sånne laken og putetrekk nede i kjellern. hehe Kan du se. :o)

Ha en super helg.

Klem Simone

Hespe sa...

Så utrolig flott mellomverk du har funnet deg - skjønt, gammelt håndarbeid!!

Fortsatt fin helg til deg!

Klem fra Hildegunn

Prinsesse Elin sa...

Gratulerer Lise. Overlaken er så kjekt å kjøpe og ja jeg kjenner igjen kriblingen :) Stikker du til Sverige en gang så ta deg en tur på antikk butikker. Der selger de dem både med monogram og mellomverk for en femtilapp. Da vet du er det jo bare å fylle opp bilde...har gjort det og jeg :))

Nina sa...

Heia.
Åhh ja det er så mye flott enn kan komme over, når enn ska BARE inn å kikke litt!!!! Så fine dem lakene var, helt nydelige.
klem

Villa Klaraberg sa...

Lekre laken, jeg er også veldig gald i denne typen med de fine mellomverkene. Jeg har shoppet veldig mye på finn.no og har alltid vært fornøyd...for et par uker siden kjøpte jeg et fint spisebord for 500.-. Jeg shopper også en del på ebay, der kan man få mye fint til en bra pris. Håper du får tak i det fatet du ønsker deg en annen gang. Skal si ifra om jeg kommer over ett.
Ønsker deg en fin uke, klem fra Jorunn

Link within

Related Posts with Thumbnails