.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

torsdag 18. oktober 2012

Med livet som innsats!

  Njaaa...en sannhet med modifikasjoner det da............ men når man har høydeskrekk, så skal jeg love dere at dødsangsten er høyst tilstede med en gang tredje trinn  på stigen passeres!Selvsagt kunne jeg ventet til min samboer kom hjem fra jobb med å få hengt opp fuglebrettet,  men hvem har tid til slikt når man først har bestemt seg?

Beklager den dårlige bildekvaliteten, men bildet er tatt gjennom kjøkkenvinduet.

 Populært ble det i alle fall :)

 Hadde såvidt kommet meg ned av stigen før de første gjestene kom!Fra kjøkkenvinduet har vi full utsikt til fuglebrettet, og nei....vi er ikke redde for at pusene våre skal fange noen. 

Har montert det ca 3 meter  over bakken, og vi har til dags dato ikke sett pusene våre klatre i trær for å fange fugler. Skulle de mot formodning prøve seg, vil vi se det med en gang og deretter fjerne eller flytte fuglebrettet.


Betrakte de.....ja dèt gjør de i aller høyeste grad!
Rompa går som en hjulvisp på Milo her han ligger på slagbenken å sniker på de :D.
  

Ps: Tar gjerne imot tips om du har peiling på hvilken mat fuglene liker aller best :)

Klem fra Lise

9 kommentarer:

Nennes sa...

He, he :) nei når man først har bestemt seg har man jo ikke tid til og vente :)
Så flink du var.
Koselig med fuglebrett da.

Klem

blackenpot sa...

Du er dyktig, tenk å balansere på den stigen så høyt oppe!
Gled deg, vi har hatt fuglehus / brett i mange år. Det er så kjekt å følge med fugleliv, spesielt om vinteren.

Ha en fin helg.

Alva sa...

Det var eit flott fuglebrett! Kjekt å følge med på fuglelivet.Eg brukar å henge mat ut i syrintreet rett utanfor stoveglaset. Det som er mest populært er heimelaga meisebollar. Det elskar dei! Eg halvfyller melkekartongar med ei blanding av solsikkefrø(både med og utan skall) havregryn,kokosmasse og gjerne ferdig villfuglblanding. Så heller eg på smelta matfeitt. Skal det hengast opp må ein huske å legge i ein taustump festa i ein liten pinne som leggast i botnen først. Så er det berre å la det stivne, riv av melkekartongen - og vips - så har du deilig fuglemat!

En rosa fugl sa...

Kult! Skulle ønske jeg hadde et tre jeg kunne putte fuglebrett eller hus i. Kanskje jeg skal driste meg til å kjøpe sånn frøblanding i nett og henge på greina utenfor stua. :)

VillaVanilla sa...

Flott fuglebrett! Og jeg kjenner dødsangsten komme bare jeg ser stigen, så at du har klatret opp den og hengt opp fuglebrettet er jeg veldig imponert over ;)
Tenker katten svært gjerne ville plassert fuglebrettet noen meter lenger ned på trestammen! Artig ;)

Tua sa...

Du er både modig og flink synes jeg, som også har høydeskrekk. Jeg er mektig imponert.
Her mates fuglene med solsikkefrø uten skall (mindre søl og brask), meiseboller jeg lager selv av fuglenøtter som kjøres i foodprosessoren til "mel", heller så over smeltet Flott matfett. Øser det over i engangspappkrus. Har en meisebolleholder som er et hult rør av netting (Plantasjen) som jeg bare har de nedi.
Ha ei strålende helg :)

Runehuset sa...

3 meter opp?!! Det ER med livet som innsats mener nå jeg, som dåner av å stå på ei lita gardintrapp..! Så koselig utsikt, både for folk og pus :)

God helg!

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

koselig ble det,og tror ikke pusene kommer opp hit nei:)

Her serverer vi solsikkefrø til fuglene:)

Ha en fin helg!!

Klem Linda:)

Huldra sa...

Ser kos ut å kunne titte på fuglene sånn. Flott at du tok motet til deg og klatret opp i høyden. Kan tenke meg haln går på de firbente i vinduskarmen ja.. Tjihi :)

Link within

Related Posts with Thumbnails