.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

søndag 25. august 2013

Hytta til Røkke
Undertegnede og modern`n har gjort østlendinger av oss for ei uke, og koser oss maks på besøk til tanta mi (mammas søster).
 

Vi rakk knapt å sette ifra oss koffertene innenfor døra da vi kom frem i dag, før vi ble dratt me ut på båttur. 
 

 Strålende solskinn og 24 grader i skyggen.....herlig!


 Ettermiddag ble til kveld, og sola som gikk ned skapte et nydelig fargespill på himmelen.


Vakker utsikt fra båt ripa :).


Legg til god mat, frisk sjøluft, svømmende ender, vakker solnedgang og godt selskap....ja da har du dagen vår i et nøtteskall :). 


Det var forresten ikke bare den vakre himmelen som fanget oppmerksomheten min på båtturen i dag....."hytta" til Røkke var ikke akkurat vond å se på den heller ;).


Ønsker alle ei riktig fin helg! 
Klem fra Lise :)

4 kommentarer:

Monica sa...

Når tilgangen på båt, sol og herlige selskap er der så skjønner jeg godt dere fortet dere en tur på sjøen- det ser helt herlig ut :)

Hytta der var ikke vond å se på den- både huset/hytta og naturen rundt er fantastisk !

Nyt dagen klem fra Monica

Furulunden sa...

Deilige dager nå ja - og fine bilder!

Hos Jorunn sa...

Det er deilig på sjøen når vi har så fine dager. Jeg var på en flott båttur selv tidligere i sommer og vi hadde også nydelig vær. Flotte bilder!

Ha en fortsatt fin dag, klem:)

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Nydelige bilder fra en helt sikkert herlig båttur! Ikke mye som slår en tur på sjøen med dette været som vi har her østpå nå om dagen :-)
Klem Tone

Link within

Related Posts with Thumbnails