.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

onsdag 18. juni 2014

Luksus!


Ser du meg gående langs veien, er sjansen stor for at jeg enten går å bærer på en nyplukket blomsterbukett.....og/eller   står med stompen i været nedi ei grøft å plukker blomster :). 

For en luksus det er å kunne fylle  Fossestuas mange mugger og melkeflasker  til randen..... med gratis blomster!  


Hundekjeks og rosa Lupiner hører til blandt favorittene, og på kjøkkenbordet står det nå ei gammel vaskestell-mugge full av nettopp disse :). 

Smørblomster (Engsoleie), Rød Jonsokblom, rosa kløverblomster og hvitveis, står også på lista over favoritter. Fulle av barndomsminner :). 

Har du en favoritt?
 

Klem fra Lise

8 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

Koselige bilder. Og ja, tenk for en overflod vi har av vakre blomster rundt oss nå. Ja selv slike som meg, som er elendig med blomster. Ha en fin kveld. Merete-smil :-)

Ann sa...

Så mye vakkert du fant i veikanten! Har lupiner stående i en vase på spisebordet jeg også nå, jentungen kom hjem med dem, nydelige blomster! Det vakreste i livet er gratis heter det, og det er sannelig noe i det! ♥ Så flott den muggen din var forresten!!

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Bestemors gamle laken sa...

Litt luksus i hverdagen er viktig -
Og ingenting er bedre enn blomster:)

Ha en fin dag.

Klem

liven sa...

Dette er luksus ja!
Nyter denne tiden på året...og de vakreste buketter finner man i veikanten :)
Ønsker deg fine sommerdager Lise
klem klem

Hos Jorunn sa...

Virkelig nydelig, Lise og så fin mugge! Jeg har vel omtrent de samme favorittene som deg...men særlig lupiner og hundekjeks. Da er sommeren virkelig her når de er på plass.

Tusen takk for de go'e ordene på bloggen, de varmet godt!

Ha en fortsatt fin helg!

Klem fra Jorunn

Jijji sa...

Jepp, markblomster er vakkert. Blant mine favoritter er lupiner. Kjenner jeg blir litt trist hver gang vegvesenet tar sin årlige kantslått....

Ha en fortsatt herlig helg!

Klem fra Jijji

Monica sa...

Det er en herlig luksus som bare er å nyte så godt vi kan :) Har så mange favoritter - det er alle i grunn !

Ønsker deg nydelige sommerdager :)

Klemmer fra Monica

Hverdagsliv det gode liv sa...

Så koselig :o) Jeg er også glad i å plukke inn det jeg finner i naturen. Så herlig med litt sommer i vaser og mugger innendørs også :o) Klem fra Nina

Link within

Related Posts with Thumbnails