.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

tirsdag 18. januar 2011

Utfordring: Vis meg din sofa!

Slenger meg med på utfordringen fra ANETTESHUS.COM som går ut på å vise frem sofaen sin.

Sofaen vår er både gammel og slitt.
Kjøpte den billig på et januarsalg hos Møbelringen for x-antall år siden, og jammen får man det man betaler for!


Stoffet er av mikofiber...den sorten som suuuuuger til seg alt av flyvende objekter i lufta og får alle kroppshår til å bli superelektriske hos både mennesker og dyr.

Utrolig praktisk egentlig når man har husdyr! Fungerer omtrent som å ha en svær luftrenser....ALT støv og kattehåret fester seg nemlig til den.Innmaten klumper seg og putene mister stadig fasongen! Matmor er ikke akkurat overbegeistret for "bananformen" på toppen av ryggputene, men våre pelskledte venner elsker den! Beste soveplassen i hele huset :)


Favoritten er treseteren....er kanskje ikke så vanskelig å se, hihi :)
Forøvrig er den veeeeldig god å ligge i!
Er deillig å slenge seg nedpå her etter middagen, og bare nyte varmen og  knitringen fra vedovnen.Både for oss tobente og de firebente :)


Det gode og myke pleddet i sofaen er heller ikke å forakte :)

Ps. Har du forresten prøvd å stryke en katt som er fullladet av statisk elektrisitet?
Big smile.png

På gjensyn!

Klem fra Lise

11 kommentarer:

Britt sa...

Ser ut som at de kattene der mollkoser seg:) Vi har også kattene ligende oppå sofaputene, skulle gjerne hatt en lys sofa, men det går nok ikke her i huset, nei!
Du har for øvrig en veldig koselig sofakrok:)

Klem fra Britt

Bringen Blomster sa...

Sofaen din gjorde seg nå fint på bilder iallefall :)) Og nydelig pusekatter! Ser ut som om de er VELDIG fornøyd med sofaen :))
-synnøve-

Mayen sa...

Kæm bryr sæ om sofa? Når de nydelige kattene pryder den e den jo helt perfekt!! Flotte firbeinte du har:-) Resten av familien e allergisk, så æ bruke å gå på kattebesøk av og til...
Mayen

Jatte sa...

Hei hei♥

Så koselig sofakrok dere har,
minner jo veldig om Ektorpen fra Ikea dette, kanskje trekkene passer på denne? så kunne du jo kjøpt nye trekk å byttet på? :)

Legger meg til som følger her jeg,
så finner jeg deg igjen.

Håper du får en fin Onsdag,
Klem Jatte♥♥

Anonym sa...

Herlig sofakrok.
Alt er fint hos deg.
Klem:)

Tino sa...

Sofaen din ser kjemgod ut, både for to og firbente! Men forstår godt at det blir irriterende om putene synker sammen og alt av dyrehår fester seg på den.
På evig leting etter ny sofa vi, finner ingen vi faller helt for. Så får klare oss med vår gamle velbrukte en stund til.
Kjempekoselig stue du har!
Klem T

Høstmamma sa...

Hei. Kjempekoselig sofakrok du har, og skjønne firbente venner;) Vi har også en på fire bein som storkoser seg i sofaen. Han er en røytefri hund da, så han får ligge hvor han måtte ønske det ;))
Ha en fin onsdagskveld.
Hilsen Høstmamma.

Susanne sa...

Nydelige bilder fra en vakker stue:) Ikke vanskelig å kose seg i den kroken tenker jeg:) Håper du har det bra kjære deg!
Goklemmer fra meg

Husfruen of Hilltop House sa...

Åh, så søte kattepuser! :-)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Så koselig..!

Jeg har akkurat maken sofa..! Bare at stoffet er i grå "kordfløyel". En kjempegod sofa! Men, jeg har klart å slite ut to-seter'n, - så den går på dynga ganske snart. :(

Ønsker deg en super dag!
Klem
:)

ANETTESHUS.COM sa...

For en koselig stue!! Kjempe-flotte sofaer:)

Ha en riktig fin helg!

KLEM KLEM
Anette:)

Link within

Related Posts with Thumbnails