.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

lørdag 29. oktober 2011

Damenes aften på Bohus, og hva som ble med hjem :)Med hele 20% rabatt på alle varer denne kvelden, ble både nytt servise...


..... og skjell lampa som jeg har gått å siklet etter- endelig med hjem til Fossestua  ved kveldens slutt ;)

 

Men first things first ;)
Her står Mo i Ranas damer klare og venter på at dørene skal åpnes.Klok av skade fra året før, viste nok de fleste at det var lurt  å finne seg fine sitteplasser til forelesningen, fort som f ;)Noe også kveldens foreleser,  trendanalytiker Lisbeth Larsen, bemerket.

Hun var helt imponert over at det kun tok oss skarve 7 minutter fra dørene åpnet til alle hadde funnet seg sitteplasser og var klare til forelesningen!

I følge dama er vist shabby chic heeeeelt ut, men jeg humret nå litt for meg selv over akkurat dèn uttalelsen etterhvert som bildene flimret forbi på lerretet.

Legg feks merke til den nostalgiske gamle vekten på bildet ;) Det "nye" nå er vist inspirert av naturen, og jammen er ikke umalt panel blitt moderne igjen *grøsser*. 

Etter at vi fikk laget boden under trappa ute i glassgangen, har jeg enda ikke fått somlet meg til å male de nye panelbordene. Kanskje jeg bare skulle la de være sånn?


Hihi, bare tulla!

Smak og behag osv osv ;)Strikk er tydeligvis det store i år.

Strikkede stoler, lampeskjermer, telysholdere, puffer mm. De strikkeferdige går dermed gode tider i møte, og kan således bli tipp topp moderne for bare prisen av noen garn nøster. Andre må grave betrakelig dypere ned i lommeboka for å bli "up-to-date".

Hva synes DU om strikke-trenden?


Etter foredraget sto shopping på programmet.
Min søte svigerinne Linda - intetanende om fotografen som lurte bak en reol ;)Takker Bohus så mye for en kjempekoselig kveld. Kommer definitivt til å melde meg på neste år også!

Vet dere forresten hvordan man presenterer et nytt (strengt tatt ikke nødvendig) servise for sin utvalgte?Mèd mat på såklart ;)

Ønsker alle en riktig god helg, og benytter annledningen til å ønske alle mine nye følgere, både her og på facebooksiden, hjertelig velkommen til Fossestua! Håper dere vil trives hos meg :)

Klem fra Lise

17 kommentarer:

Anonym sa...

Har nett vore på damenes aften eg og :) Koselig!
Eg liker godt strikk i interiøret, liker at det forrandrer seg litt :) Alltid klar for noe nytt ;)
Men umalt panel...hihi..neitakk ;)

God helg til deg :)

Klem♡

Sologbolig sa...

Så kjekt det så ut på en slik damenes aften. Kjempefint servise. Umalt panel skal iallfall ikkje eg ha inn i huset igjen...har fått nok av badstu-følelsen fra 80åra...hihi! Liker strikk, men ikkje for mye. Holder meg til tepper og puter. Ønsker deg ei flott helg. Kos deg.

Linecas have sa...

Shabby chic ut? Haha Jadda de må da bare prøve seg kjedene. Det er vel fordi vi har begynt å lage så mye selv at de faktisk taper penger på stilen at de vil vekk med den tenker jeg.Det er også rom for så myei stilen,alle kan tolke den på hver sin måte, da blir det enda verre. Vi er ikke hodeløse lam som nikker smiler og sier åååh så pent og kjøper alt de sier kjøp! til. Damenes aften hadde vært stas å være med på ja. Ser trivelig ut. Strikkedilla har jeg aldri hatt fordi jeg ganske enkelt er elendig til det. Umalte furuvegger. kjøssmæbaklængs.Vil ikke ha en mørkt hjem.Nok mørke dager læll her i landet. Hare hytte trenger ikke å bo i en i tilegg.
Det serviset er virkelig flott.Har sett det her og der både gammelt og ny produserte. Behagelige farger.
Legger nå veldig merke til kuvertbrikken din og jeg da.Selvsydd? Den var veldig fin nemlig.

Anonym sa...

Har fjerna alt umalt panel jeg ihvertfall,det er utrivelig rett og slett. Stjeler lyset gjør det, og ekkel lukt blir det også etterhvert. Men de som vil ha det,bevares, lykke til. Tror ikke shabbystilen forsvinner,til det er det for mange som har den og digger den. Det er nok en stil som kommer og går det,for å si det slik. Lekkert servise du kjøpte. :)) Syns det er stilig med strikketing i interiøret,har en del selv jeg da,det spørs forresten hva det er og hva slags garn som blir brukt.
Flotte bilder du har tatt.
Klem Mette.

hobbyvimsa sa...

Gøy å se innlegget ditt:)Jeg skal på damenes aften til uken,gleder meg:)

Da skal jeg huske på og være tidlig ute så jeg får en bra plass:)takk for tips:)

Ha en fortsatt fin helg!!

Klem Linda:)

Fjellets datter sa...

Koselig og nostalgisk service du "fikk" med deg hjem. Ja, det kan lett bli fullt på sånne "aftener" med bare damer.
God helg ønsker Kristin deg

blackenpot sa...

Spennende det du har vært med på, minner meg litt om loppemarkedskø. Trengsel for å komme inn....

Mye fint du har vist, servisen er flott, håper han likte den.

Fortsatt flott helg.

Trine sa...

Så fint servise.
Umalt panel???
De sier jo at alt kommer tilbake men...
Ser ut til å ha vert en fin kveld.
God helg!

Mailinn`s interiørblogg sa...

kjempe fint det serviset du kjøpte deg på damenes aften=) fikk ikke sett så mye på bildene på skjermen da vi fant oss en helt elendig sitteplass;) men er jo et suupert opplegg. gleder meg allerede til neste gang;) ha ei fin helg lise.

Anne N. sa...

Skrekk-og-gru for umalt panel, passer til halloween kanskje,hihi :O)
Mye fint å se på disse bildene ellers ja!
Ha en fin helg.
Klem, Anne:)

KAYSO sa...

Åh, det hørtes fantastisk ut! Jeg har også kunne tenkt meg å ha vært med på damenes aften på Bohus. De har så utrolig mye fint der også. Hehe, tror nok ikke shabby chic er ut jeg heller, men stilen er kanskje blitt mer blandet med naturen :) Jeg liker den utviklingen :) Hehe, jeg synes panelet må males ja, lol :P jeg er enig med deg, ubehandlet panel er ikke spesielt vakkert: P hehehe...

God helg til dere :) Maten og det nye serviset så forresten helt fantastisk ut :)

MissMette sa...

Hei Lise ღ
Så ut som en herlig kveld, skulle ha vært på
en slik aften jeg også :) Likte veldig godt
serviset ditt ღ ang trender så tror jeg nok
at shabby chic er en stil og ikke en trend :)
Jeg liker i alle fall malt panel, og lyst...
Selv om jeg ikke har shabby chic hjemme så
liker jeg det lyst rundt meg :) Liker veldig
godt at det kommer inn mer natur - spennende
å se hva som kommer :) Tusen takk for koselig
kommentar ღ og syns det er veldig koselig å
titte inn her til deg og facebook siden din ღ
Ønsker deg en kjempefin søndag, ser det er
meldt kraftig vind og regn... Vi får kose oss
så godt vi kan for det ;) Stor klem fra Mette

Merethe sa...

Det var et lekkert service du hadde kjøpt og for en herlig måte å presentere det nye for din mann :) Ja ja...vi holder akkurat på å male over ubehandlet panel. Så da går vi stikk motsatt vei som den trenden. Jeg er sååååååå lei den mørke panelen og har aldri vært fortrolig med den. Deilig å få det hvitt :)) Stilig kattedo dør da :) Skikkelig artig laget. Og den gamle døra er bare helt skjønn!! Dere har det så fint. :D God søndag. Klem Merethe

Drømmeskyen sa...

Gratulerer med kjempefint service og nydelig lampe!:)
Må le litt av noen av disse interiør"ekspertene" og deres meninger om hva son er in og ut, Virker ikke helt som de vet hva de prater om. På meg virker det nesten som shabby chic blir mer og mer in ut fra hva som selges i butikkene.
Skal forresten på damenes aften nå ut i uka. Er veldig spent:)

Hilsen Hilde

Sivs verden sa...

Strikk i interiøret syns jeg er fint:) Skal på damens aften på onsdag - gleder meg:) Utrolig fin den shell lampa di!:))

Klem

Franske drømmer sa...

Det hørtes kjekt ut :-)
Fine ting du har kjøpt deg da, snuppa!
Lea ønsker seg veeldig skjellampe på soverommet, så vi er på jakt etter en der ;)

Håper du har det bra!
Stor klem

Elisabeth sa...

Kjempe flott servise! Nå er det bare å lade opp til årets damenes aften ;) jeg lurer på hvor du har kjøpt spisebrikkene?;)) flott hus dere har, gøy å følge med. Spesielt når det er på Mo i tilegg :)

Link within

Related Posts with Thumbnails