.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

tirsdag 8. mars 2011

Gave som varmer :)


For en liten stund siden var jeg så heldig at jeg vant giveawayen hos Marianne med den kjempekoselige interiørbloggen Cosmos.I går kom den flotte premien i posten :)
Et deilig og varmt hjemmestrikket pledd!


Tusen takk Marianne for den fine gaven :)Pusene måtte straks frempå for å lukte og "kinn-merke" det :)


Litt av et styr den "merkingen" , spesielt hver gang man har vært på butikken, hihi :)
Straks handleposene settes ned på gulvet, har man 2 stk travle pus oppi posene som "merker" i vei!Jeg har også vært så heldig at jeg vant et skilt fra Ramsign i giveawayen hos Trine med interiørbloggen Tinos!

Har spurt Ramsign om de kan lage et skilt litt utenom det vanlige, men enda så venter jeg spent på svaret fra de. Den som venter på noe godt, osv. :)


Mine tanker går til Trine som har fått vite at en av hennes nærmeste er alvorlig syk, og til Kirsti med bloggen Kayso .  Tenker på dere  ♥

Klem fra Lise

16 kommentarer:

Synnøve sa...

Gratulerer med det flotte pleddet:) Så heldig du er som vant det fine pleddet:)
Klem

Britt sa...

Ja du var heldig som vant det pleddet, hadde håpet på å vinne det selv... Så stilig pusen din var, er det halsbåndet som er slik? Kjenner igjen den kinnmerkinga!

Klem fra Britt

Fies notiser sa...

Duogdu så heldig du var! Gratulerer med vinnerlykken :-)

Hulda sa...

Så flott teppe du har vunnet! Skal si du var heldig! Nydelig! :) Passet utrolig godt inn i interiøret ditt også. De kurvstolene dine er så lekre. :) Herlig ny header du har laget deg! Kjempesøte katter du har. :)

Villa Klaraberg sa...

Hei Lise! Gratulerer så mye med flotte gaver, det pleddet var utrolig fint!! Så skjønne puser du har, er den grå en engelsk korthår..halsbåndet matchet jo nydelig teppet..hihi.. Så fin header du har fått, det passet kjempefint sammen med bakgrunnen!! Jeg er lei headeren min allerede, så jeg må snart bytte igjen. Jeg tar deg på ordet og melder meg på Give Away'en din...jeg tror nesten ikke det er mulig å vinne en 3 gang..hihi.. Ha en flott onsdag, klem fra Jorunn

Anonym sa...

Så moro at du likte pleddet og at pus har godkjent det
Herlige bilder hos deg
Klemmer fra Marianne

Anonym sa...

Hei.
Gratulerer med nydelig pledd,passa veldig
godt hjemme hos deg. Nusselige katter.
Klem fra Mette.

Anonym sa...

Hei hei!

Dette var en utrolig koselig blogg!
Jeg er helt fersk her i bloglandia, men koser meg med å finne inspirasjon hos dere kreative damer/jenter! Tusen takk! Legger meg til som følger også!
Så morsomt at du vant da!! Så ut som kattene syns det var toppers, he he...

Ha en flott kveld!

ide-puffen sa...

Titt titt.
Så heldig du har vært da. Nydelig teppe og skilt. Første gang innom og hit kommer jeg igjen. Kjempe koselig hos deg.
God natt fra meg
Randi

Shabbylishious sa...

Hm heldiggrisen. Fantastisk premie. Mye arbeide nedlagt i teppet der ja. :)
Hehe slike merkepuser har vi også. verst er dottis, hun finnes ikke redd knitrende bære poser heller så hun er neste oppi posene før vi har fått satt dem ned. Timini dog han venter til han ser de står på gulvet så enda litt til for å forsikre seg at de ikke rører på seg, så kommer han lurende han også.
Det blå pleddet passet veldig godt hos deg, og hvis ikke øyene lurer meg fullstendig så har du suplert med et skilt med blått på også. Lekkert!
Stor nattaklæm!
Lineca

Miss Mette sa...

Hei Lise
Gratulerer så mye med den fine gaven fra Marianne :) heldige deg…. Jeg også vant et skilt fra Ramsign for en tid tilbake, og fikk det for ikke mange dager siden. Innlegg kommer ;) jeg også har bestilt et litt utenom vanlig (tror jeg da)… NYDELIGE pusekatter du har ღ Ønsker deg en fortsatt super uke, stor klem fra Mette

Har en drøm... sa...

Heldige du;)
Det pleddet er så fint, nydelig farge ♥
Og Ramsign skilt, lucky you, det ønsker jeg meg og;))

Ha en flott dag!

Klem Line

Tino sa...

Tusen takk for omtanken snille du, det varmer.
Herlig pledd du har vunnet, er spent på hvordan skiltet ditt blir også.
Klem T

Nostalgia sa...

grattis med flotte premier :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !
klem, Nostalgia

KAYSO sa...

Åh, pleddet var nydelig og så veldig godt ut. Og se på pusene da <3 Awh, fiine vettu! Og så rørt jeg ble av omtanken.. der vettu, åpna tårekanalene seg med en gang igjen <3 takk skal du ha søte, helt utrolig hvor mye stltte og gode ord gjennom bloggen har betydd for meg gjennom de siste dagene, ukene <3

klem

Helene sa...

Så heldig du har vært, gratulerer!
Kanskje du vil prøve lykken i mitt lotteri også?
Klem :)

Link within

Related Posts with Thumbnails