.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

fredag 21. desember 2012

Frozen in time.


Fossestua vår har selvsagt "egen" foss ;)
Sees helt til høyre i bildet.


Om høsten tennes flere lyskastere som lyser opp vannmassene i den. Vakkert og utrolig stemningsskapende i den lange mørketia vi har her nord.

 I desember tennes også lysene i den store grana ved siden av fossen. Ikke akkurat nå dårlig utsikt vi har fra Fossestua :)


 I disse dager er Revelfossen  ekstra fasinerendeBarfrost og temperaturer ned mot 17 minus i lange perioder, har omdannet den til et skue av ismasser.


Den ser ut som et stillbilde for tiden.....som om noen har satt den på pause.

 Er ikke bare vi som er fasinert av synet. Det går nesten ikke en dag uten at vi ser folk som er nede for å ta bilder av den :).
 

Avslutter med et bilde fra glassverandaen. Tok siste malingsstrøket der inne  før i dag. Bilder kommer neste gang :)


Nå krysser jeg bare fingrene for at  julesnøen  kommer snart!
 Ønsker alle mine lesere,både her og på facebook, ei riktig god jul :) 

Klem fra Lise

8 kommentarer:

Gamlestogo sa...

Hei hei :-)
Dere måå virkelig ha det koseligste huset... Så nydelig vetdu! Glassverandaen ser veldig flott ut! Gleder meg til å se bilder :-)
Flott med isfoss :-)

Ha en fin kveld!
Ingrid :-)

Livet på småbruket. sa...

Ja det er litt av en utsikt dere har fra huset og bort på fossen. Vakkert. Jeg likte veldig godt den grønnfargen du har brukt på bordet og lysestaken. Vakker nostalgisk farge. Ønsker deg en riktig god helg og julehøytid. Klem Merethe

Glassveranda sa...

Så flott du har julepynta huset, -og så nydelige bilder! Ikke noe å si på utsikten der nei, rene julekortstemningen! Venter på julesnøen jeg også, var ute og knipset noen bilder av huset vårt tidligere i dag, var så fantastisk et lys på himmelen, men det ble slettes ikke det samme uten julesnø!... men krysse fingrene og håper den dukker opp innen julaften! ;))

Ønsker deg og dine en koselig jul og et superdupert 2013!! :0)

Stor juleklem, Ann.

Sologbolig sa...

Nydelig og stemningsfullt!
Ønsker deg ei riktig fin og trivelig jul !! Klem.

Mamas Heart n Soul sa...

Så koselig dere har det! Og flott blogg.
Ønsker dere ei riktig god jul! :-)

Silje sa...

VAKKERT!

hobbyvimsa sa...

Ønsker deg og dine en
riktig god jul:)

Klem Linda:)

Hos Jorunn sa...

Så flotte omgivelser dere bor i og huset er så vakkert opplyst! Takk for et hyggelig følge dette året og gleder meg til å følge deg i året som kommer. Godt Nytt År, Lise! Klem fra Jorunn

Link within

Related Posts with Thumbnails