.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

onsdag 19. desember 2012

Slagbenken er kledt til jul....
....og kjøkkenbordet har fått juleduken på.
 
   
 Har ikke pyntet så mye enda, men liker uansett å holde det enkelt.


Pynter mest med linfargede tekstiler med røde stiper eller små ruter, små grantrær i vaser og gamle brune sildekrukker, hvite svibler, pepperkaker stående fremme i fine gamle skåler, en kurv med vannkringler på kjøkkenbenken, skinnende røde epler, og masse adventsstaker og lys :)

Nå krysser jeg bare fingrene for at den viktigste "pynten" rekker frem i tide.....julesnøen ;)

Klem fra Lise

5 kommentarer:

Anitas hus sa...

Så fint du hadde gjort det med slagbenken din. Jeg liker også å holde det litt enkelt og synes du hadde gjort det heeelt etter min smak ;)

Fortsatt fiin adventstid.
Klem Anita:)

Hos Jorunn sa...

Så koselig det er på kjøkkenet ditt, Lise! Det er ikke så mye som skal til før julestemningen kommer. Jeg pynter ikke særlig mye selv, men litt blir det. Jeg fikk pyntet juletreet igår:) Ha en fortsatt fin uke, klem fra Jorunn

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Dette var jo rett så koselig da :) SÅ fin slagbenken din er :)

Herlig pyntet ;)
Ha en fin dag videere og før julstid :)
KLEM

Mailinn`s interiørblogg sa...

så fint du har det på kjøkkenet lise=) det enkle er ofte det besste;) ælsk den slagbenken på kjøkkenet. Vurdert ei stund å preng i uthuset og hent inn hagebenken min og kle den så man ikke såg at det va en hagebenk;)hihi..men da har skjenken på kjøkkenet mått vik og den har eg INGEN anna plass å ha;) e også veldigglad i linfarga duka/løpera. Synes røde duka kan bi litt førr mye rødt. Men stuebordet har fått en helt rød duk. Kos deg så masse ;) og JAAAAA enig me deg;) fineste julepynten e julesnyen. ska kryss allt som krysses kan;9 klem.

Glassveranda sa...

Åh, du har så koselig et kjøkken!! Nå kom jeg på at jeg kanskje må stryke og legge på en juleduk eller to! ;) Julesnøen ja, sukk, hvor ble den av? Vil ha den NÅ, ikke i mai! ;))

Kos deg i julehuset!

Stor klem, Ann :0)

Link within

Related Posts with Thumbnails