.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

mandag 18. februar 2013

Bloggetreff og omvisning hos andre interiørbloggere!


Del 1.

På lørdag  var jeg og 5 andre interiørbloggere ifra Rana, på bloggetreff i Mosjøen. Skulle jeg fortalt dere alt vi alt vi gjorde i ett eneste innlegg, hadde det kommet til å blitt kjempelangt. Derfor deler jeg det heller opp i flere deler ;).


 Jeg begynner med det vi  fra Rana hadde gledet oss til aller mest....hjemmebesøkene!!! 

Himmel som vi hadde  gledet oss til å få full omvisning hjemme hos våre bloggesøstre i Mosjøen :). Tre av de hadde stilt sitt hjem til disposisjon, og den første vi besøkte var Jeanette med bloggen Englehvitt.

 Alle bildene i dette innlegget er fra det nydelige hjemmet hennes.


.

Sjekk den lekre fondveggen hun har i stua! Tapeten ser ut som gamle værbitte planker og er enda finere i virkeligheten enn på bildet.
 
Bare en interiørblogger kan til og med få en varmepumpe til å "blende" så fint inn  ;) Nesten så man ikke  legger merke til den!
  

Spisestua.....så lekker den flotte kirkebenken ..... for ikke å snakke om den vakre rokokko stolen som hun selv har pusset opp.
 

Skulle jeg beskrevet dette hjemmet med bare to ord, hadde jeg sagt  lyst og delikat :).

Stort og flott kjøkken.....


... og lekre detaljer å hvile øynene på :).

Som kjent så banker mitt hjerte litt ekstra for gamle ting og møbler fra rundt århundreskiftet, så jeg ble rimelig mo i knærne da jeg fikk se disse skattene oppe på loftsstua!

 Vil du se hvordan resten av huset er innredet, kan du titte innom Jeanettes blogg Englehvitt :).

Fortsettelse følger i neste innlegg, så følg med når vi besøker neste hjem som er fullt av vakre stilleben, gammelt arvegods, vakre møbler, personlighet og særpreg!

Klem fra Lise :)

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Åh, så fint et innlegg :) Tusen takk for alle flotte ord! Gjemmer dem i mitt hjerte!! Håper vi ses igjen på andre siden av fjellet om en tid! Gleder meg til å se de andre innleggene :)
Ha en fin dag.
Klem Jeanette.

Brunt sukker sa...

å så koselig heim
folk er så flinke
ønsker deg en vakker dag
og gleder meg til å se meir
klem eli:)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Et nyyyydelig hus! :) Takk til Englehvitt for at vi fikk komme på besøk! :) :)

Caroline sa...

Så koselig med bloggetreff,å ekstra koselig å få en omvisning hjemme hos 3 av dem:)
Bilder av et vakkert hjem du viser!
Gleder meg til å se flere bilder fra bloggetreffet:)
Klem Caroline

Sommerhuset i bakken sa...

Så gøy med bloggtreff! Og så morsomt med hjemmebesøk! Er sikker på at dere hadde en herlig dag/kveld. Flott innlegg fra huset dere besøkte også. Det ser superkoselig ut der.

Ha en finfin kveld! Kos deg masse! Og du..tusen, tusen takk for at du brukte innlegget mitt på Facebooksiden din. Det var kjempekoselig ;-)

Link within

Related Posts with Thumbnails