.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

fredag 22. februar 2013

Forelsket!


Bloggetreff. Del 2.

Forrige lørdag var vi en gjeng interiøbloggere  fra Rana, som var invitert på besøk/ omvisning hjemme hos noen av våre bloggesøstre i Mosjøen.

Fikk du ikke med deg del 1 fra treffet, kan du lese den HER.


Dagen startet med en liten styling"konkuranse" hos Bohus. De som deltok fikk bli med i trekningen om to gavekort fra Landstil.


Senere på dagen fikk vi også utdelt hver sin goodiebag som Mosjøen-jentene hadde ordnet til oss. Der var det både en malingspensel, rosa hodelykt, sjokolade, servietter mm. Kjempestas :) 


Her er nesten hele gjengen samlet :).

 Sittende f.v.: Undertegnede og Hills Ville Villa
Stående f.v: Himmel&Hav, Englehvitt, Mitt Lille Slott, Aqua-Lady, Huset i Edels hage , Mitt Kreative Krypinn og Familien Håbeslands hus.

Ikke med på bildet: Villa Silje og Adales verden.Etter en koselig lunsh og litt shopping, var det tid for hjemmebesøkene som vi hadde gledet oss så masse til!

Første stopp var Englehvitt som jeg skrev om i forrige innlegg. Det innlegget kan du lese om HER.

Det andre hjemmet vi var så heldige å omvisning i,  tilhørte Edel som har bloggen Huset i Edels hage. 

De som har fulgt meg en stund, vet at jeg er svak for gamle møbler......å himmel så mange flotte skatter Edel hadde! Jeg ble helt betatt av det nydelige lille grønne veggskapet som hennes farfar hadde laget......

.....og denne skjønne gamle kommoden også!
 

 Å sjekk den lekre lysestaken! 
*sikle*sikle*
  


Ingen tvil om at Edel er en kreativ sjel :).

De flotte bildene i trappeoppgangen (unntatt det med hånden) er malt av henne, og flere steder i den koselige leiligheten hadde hun også rammet inn fine små blyant tegninger som hun selv hadde laget.


Ingen grell vaskemiddel- emballasje å se på vaskerommet :)

Den vakre sjenken som sto på kjøkkenet var også arvegods.


Lekkert stilleben fra badet.

Har vist glemt å ta oversiktsbilder fra stua (som forøvrig var råfin) men det er jammen ikke lett å komme på å fotografere hele tiden når øynene går trill rundt og man skal prøve å få med seg alt :D.

Dessuten ble jeg nok "litt" distrahert .....

....av disse nydelige  stolene!

For noen smykker ♥.
Desverre var de utsolgt for de der hun hadde kjøpt de, så jeg tar veldig gjerne imot tips til hvor man kan få tak i slike om noen vet det ;). Me wants on!

Enda en interiørblogger viste oss rundt i hjemme sitt, men de bildene får dere ikke se før i neste innleggKan røpe så mye som at ordet "wow" ble gjentatt utallige ganger under den omvisninga ;)

Ha en fin helg!
Klem fra Lise  :)

3 kommentarer:

Hverdagsliv det gode liv sa...

Så koselig med et slikt treff :o) Jeg tenker det er skikkelig inspirerende å treffe hverandre slik og få utvekslet litt erfaringer :o) Kjempefine bilder! Ha en strålende lørdagskveld! Klem fra Nina

Huset i Edels hage sa...

Tuuusen takk for de fine ordene, Lise!! Blir jo helt satt ut :) <3 Det var kjempegøy med treff, og å få bli kjent med alle sammen. Gleder meg masse til neste gang allerede!!! :) Klem, Edel

Anonym sa...

Hei. Veldig din blogg du har og ikke minst ett nydelig hus med mye sjarm. Når det gjelder de stolene du så gjerne vil ha,så tror jeg du kan få kjøpt noe liknende fra micma. Så hvis du går inn på Facebook å søker,så skal du finne siden deres og der inne innbiller jeg meg at det skal være så og si like stoler.

Mvh. Sandra :)

Link within

Related Posts with Thumbnails