.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

lørdag 19. juli 2014

Kjærlighet ved første blikk!


"Beauty is in the eye of the beholder", skrev forfatterinnen Margaret Wolfe Hungerford i 1878, i en av sine bøker.

Kloke ord. Vi er alle forskjellige, og hva vi synes er vakkert er individuelt. Være seg om det dreier seg om utseende på et menneske, arkitektur,  etc  etc......eller som i dette blogginnlegget.....en gammel velbrukt trebenk.


 Dens enkelhet tiltalte meg umiddelbart da jeg fikk øye på den utfor en bruktbutikk! Fargen, alderen, patinaen, utformingen...ja alt!


 Der sto den så alene.....gammel og slitt.... preget av både sagblad og tidens tann. 

Kastet av noen som ikke så dens verdi lenger....eller skjønnhet. For bare skarve 100 kr ble den min. 

Tenk om benken kunne fortalt historien sin! Patinaen vitner ihvertfall om at den har opplevd mye....hehe, eller kanskje overlevd var et bedre ord :D. 

Vakker er den uansett...ihvertfall i mine øyne. Hakk og skader skal få være som de er. Det eneste jeg har gjort med den, er å pusse lett over med sandpapir der det trengtes. Vil helst unngå at både vi og potensielle gjester får flis i ræva ;).


I vindskarmen skinner sola igjen etter en liten regnskur (bildet tatt sent i går kveld), og i følge værmeldingen  ser det ut til at vi får en nydelig dag i dag. 

Håper sola skinner hos deg også :).God helg!

Klem fra Lise

9 kommentarer:

Bestemors gamle laken sa...

Den benken din er aldeles nydelig, så at det var kjærlihet med en gang forstår jeg godt :)
Nydelige bildet fra nydelige Fossestua.

Ha en fin lørdag.

Klem Gerd Kr.

Underberget sa...

Heldige deg!! Denne benken var jo kjempefin, og for et kupp å få den for en hundrings da! Koselig med slike gamle slitte møbler.

Merete - Lys lilla sa...

Den benken var ment for deg og Fossestua :-) så umåtelig fin og for en nydelig farge :-)

Bestefars Verksted. sa...

WOW...så heldig dere var,både du,-og benken ♥ Nydelig var den.......hadde tatt den,jeg også......helt klart !!! Vakker farge !!!!! Kos deg med nybenken du,og ha en fortsatt fin sommer,på Mo :) Klem fra Tverlandet :)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så nydelig og koselig den er! Forstår deg så godt:-) Kjemperimelig du fikk den! Koselig spiseplass.
Her har vi hatt en så utrolig bra sommer med gradestokken langt over 25 grader i hele juli. Bloggingen har kommet helt i bakre skikt. Jeg glemmer faktisk også å ta bilder. Men det gjør godt med en skikkelig pause også:-)
Ha en fortsatt god sommer!
Klem fra Hjørdis

Mayen sa...

Vakkert! Et skikkelig kupp spør du meg ;o)

Monica sa...

100 kr var et røverkjøp- den er nydelig :) passer perfekt inn der hos deg. Skulle gjerne hatt den jeg også og hadde vært villig til å godt opp i pris :)

Fortsatt god sommer

Sommerklemmer fra Monica

Mitt Kreative Krypinn sa...

En helt fantastisk vakker benk, og skulle jeg noen gang få flis i ræva, så håp eg det er fra noe like slitt, velbrukt og vakkert.
Klem Marit

Bergheim sa...

Så koselige bilder og for et deilig lys det er i rommet. Nydelig stemning, fine gamle møbler og herlig benk. Rett og slett vakkert!

Link within

Related Posts with Thumbnails