.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

torsdag 1. juli 2010

Home & Cottage åpner på Mo!!!!

YES!!!!!

Da er det endelig 100 % sikkert at Home & Cottage åpner butikk her på Mo i Rana!!!!!
Det har lenge vært planlagt at de skulle komme til Mo, men nå er endelig kontrakten skrevet !
Åpningen blir til høsten, i vårt nye senter Byporten!

Ja du snakker om sola (forrige innlegg) om at Mo ikke har noen spesielle interiørbutikker, hihi :) Det blir det endelig en forandring på nå!

Ps. vi har noen butikker som har litt utvalg i den nostalgiske/landlige stilen, så heeeelt fri er vi nå ikke. Skal spørre om jeg får ta noen bilder hos de, så jeg kan lage et innlegg om dem :) (hadde forresten vært moro å få vite om det finnes flere interiørbloggere på Mo og omegn? Gi meg et pip da vel :))

Jeg har aldri vært på en Home&Cottage butikk før. Men jeg har lenge siklet på bilder hos andre interiørbloggere, som har avlagt butikken besøk!

Bildene her er funnet på Home&Cottage sin egen blogg, og er fra åpningen av butikken deres i Kristiansand.

H&C har også egen side på facebook, hvor man kan stille spørsmål-og faktisk få svar- på ting man lurer på om dem :)
H&C finner du på www.homeandcottage.no.
Hadde det ikke vært for at jeg er sykemeldt, skulle jeg ha søkt jobb der,og bedt på mine knær om at de MÅTTE ansette meg!

Snufs...men jeg gleder meg nå uansett da :)

Kos dere med bildene.

Det gjør i hvertfall jeg!

7 kommentarer:

Katharina sa...

Åååå så mye fint...blir vel mange impulskjøp når den kommer i nærheten:)
Masse fristelser på alle disse butikkene da...kos deg du!
Takk for koselige ord...alltid koselig det:)

Klem fra Katharina

Hilde Heimdal sa...

hei hei du det var ikke rettet mot deg asså :)))

og det var heller ikke vondt ment mot noen altså!! nei jeg oppfatta ikke deg som sur eller noe av det, men har opfatta andre som det....da de ikek har svart meg på mail heller, men det gjør ingen ting jeg ville bare beklage meg så folk forstår hvis det tar litt tid !!! :))))

Hilde Heimdal sa...

jeg skrev lenger ned her at du måtet sende meg en mail igjen :) på hijen2@online.no

selvf. skal du få det du har vunnet, pleier ik ta såå lang tid :)

map79 sa...

Ah, nå forstår jeg ;) Jeg koblet ikke at det kunne være et annet sted som het det samme. Studenthjemmet lå i Fossegrenda/Trondheim. Det lå oppe ved en foss, slik som på bildet ditt, mener fossen het leirfossen- Så bodde det som sagt maange nordlenninger der, følte "alle" jeg traff det året var fra mo/mosjøen ;) Hyggelig å høre historien bak navnevalget ditt, så koselig å ha kjennskap til historien om stedet en bor :)

Miss Mette sa...

Hei Lise
Så koselig at du tittet innom og at du ville være med i giveawayen min :) Da har jeg meldt meg på din giveaway også, kjempeflotte premier ♥ Flotte bilder du viser, og inspirerende… drømmer meg bort :) skulle ønske jeg hadde slike flotte interiør butikker her jeg bor! – men finner mye fint på nett da ;) Ønsker deg en super dag, og ha en flott helg, klem fra Mette

Glassveranda sa...

Hei! -Og takk for titten :)) Jeg har skrevet under innlegget hvor du spurte, men for sikkerhetsskyld: Her er reprisen ;)) :

Når du skriver et ord, navn eller et bilde som du ønsker å linke til en butikk, et innlegg, en blogg eller en annen internettside: Markér så ordet og klikk deretter på det symbolet oppe i verktøylinjen (øverst i den "boksen" hvor du skriver inn teksten til nye innlegg) som ser ut som en grønn ball med solbriller på. Dette er en kjetting. Når du peker på kjettingen ser du at den heter "kobling". Hvis ordet ditt nå er markert så får du opp et felt hvor du kan skrive inn en webadresse. (Under feltet "Type http:") Åpne et nytt internettvindu slik at du kan kopiere den webadressen du ønsker i linke til. ("http:// og så videre" Til den butikken/innlegget/bloggen/internettsiden du ønsker å linke til). Lim denne adressen i sin helhet inn i koblingsfeltet bak "url-adresse". (F. eks. http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/) Og klikk på "OK". Da skal koblingen fungere når du publiserer innlegget! Lykke til! :))
Håper dette ble begripelig? :O Hvis ikke så må du bare gi meg et hint! ;)

PS! Leste "En vakker dag håper..." her i bloggmargen din, og måtte smile fra øre til øre! :)) Så flott at du har valgt å oppsummere planer og drømmer på denne måten!! En knallgod idé. Jeg er nok ikke strukturert nok til å få noe slikt ned på papiret dessverre... listen min kommer til å endre innhold ukentlig! :D

Håper du ikke er alvorlig syk?! (Leste i blogginnlegget). God bedring!! -Og god helg! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Home and Cottage - Astrid sa...

Så hyggelig at du ønsker oss velkommen til Mo - vi gleder oss til å se hvordan nordlendingene tar imot konseptet vårt, men om vi skal legge dine fine ord, så ser det ut til at vi bare kan glede oss over mange hyggelige damer i butikken :)

God sommer så lenge, sees kanskje til høsten?

Link within

Related Posts with Thumbnails