.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

lørdag 3. juli 2010

Litt nyanskaffelser !

Sommer og sol og litt nytt i huset!

Kan det bli bedre? "Glis", hihi :)

I dag er forresten bloggen min 1 hel måned gammel!Over 1100 unike besøk og 48 følgere! Jeg er kjempestolt, og veldig glad for at så mange har vært innom og tittet! Så tusen takk til alle sammen :)

Den fine knaggrekken, saksen og skiltet er et resultat av besøket hos Fru Dahl på Fauske. Den har jeg hengt på kjøkkenet. Der var det ikke akkurat så veldig ryddig nå, så oversiktsbilder kommer en annen gang :)

Været er så fint, at jeg prioriterer å få litt orden i hagen heller, enn å rydde inne.

Det lille kortet av jenta hadde jeg ifra før, synes hun er så søt:)


De små bildene, har jeg på hylla mi i stua. Det minste er tatt i en passfoto-automat ca midt på 1970 tallet, og er av min mamma og meg. Hun var "litt" tidlig ute kan du si, og fikk meg da hun bare var 16 år. Så jeg tipper at hun kanskje var 20, og jeg ca 4 år på bildet. Artig bildet å ha :)

Det andre bildet er av mine 2 minste småsøsken (vi er 5 totalt). De er tvillinger som dere sikkert har gjettet :) og har nettopp fylt 18 år nå! Og det er 18 år imellom de og meg!

Jepp, jeg var "førpåklatten" og de skikkelige attpåklatter :)


I stua har "nydama" hihi, fått selskap av 2 lysestaker fra Kid (de har 40 % på hele butikken nå)med kubbelys fra Kremmerhuset i Bodø. Lysene lukter bare helt nydelig!
"L" en som henger på hylla, har jeg også kjøpt hos Fru Dahl.

Helt til slutt et lite oversiktsbilde av det ene hjørnet av stua. Han nå vist den kroken før da, men jeg ble litt mere fornøyd med plasseringen av tingene der nå. Gøy me noe nytt :)

Det siste bildet er nærbilde av møbelsjablongen som jeg har på sjenken. Er kjempefornøyd med den møbeloppussingen!


Har kjøpt masse mere hos Fru Dahl. Men det skal jeg vise dere senere!

Håper alle får en fin sommerdag i dag :)

Ps. Jeg må sende en stor takk til Ann, som har den kjempefine bloggen Glassveranda! Hun var kjempesnill som tok seg tid til å forklare en stakkars nybegynner om hvordan man lager en link i et innlegg!

Bloggen hennes anbefales å kikke innom! Hun har kjempegod smak synes jeg,og er god til å beskrive alt hun gjør! Veldig inspirerende blogg!

14 kommentarer:

Monica sa...

Heisann :) Så fine ting du har kjøpt deg :) Men det er ikke rart når du har vært i butikken til Fru Dahl :)
God helg :) Klem fra Monica

Villa Klaraberg sa...

Oj, så mye fint du har fått kjøpt deg, det er kjempegøy å shoppe ting til huset!! Det ble så fint så på hyllen din og knaggrekken og tingene på den var også utrolig flotte. Tusen takk for en koselig hilsen hos meg, jeg ønsker deg en fortsatt flott helg. Klem fra Jorunn

Anonym sa...

Så fint det blei, flinka;) Eg lika saksa spes. godt. Hælgeklæmma fra Eve Iren

Ella sa...

Hei!
Tusen takk for kommentarene, de hjalp og jeg jobber på med utbedringer :) I tillegg var du min første blogger som kommenterte, jippi, artig :)
Du hører nok fra meg snart igjen!
Sommerklem fra Elisabeth

Nina iren sa...

Åhhh.....så mye fint du har kjøpt deg hos Fru Dahl. Ser jeg også må ta meg en tur til Fauske!!! Den sjenken i stua er bare så fiin!!! Sku ønske jeg også fikk tak i en??

Klem Nina

Hilde Heimdal sa...

hei hei, venter fortsatt på mail fra deg angående den du vant så jeg kan få sendt den ;) eller har du fått den jeg sendte ??? :)

mail meg på hijen2@online.no :)

Daisys home sa...

For noen flotte bilder du viser ifra hjemmet ditt!Den skjenken var jo bare kjempeflott og spesiell med den sjablongen i midten.Har du malt den på?Utrolig fint iallefall og noe annerledes..Masse skjøøne ting du har shoppet!Klem sissel

Susanne sa...

Nydelige anskaffelser du har gjort deg :D LEKKERT!!!! Tusen takk for varm kommentar hos meg. Lanternen på veggen har jeg desverre kjøpt hos en lokal butikk som heter lysstøperiet. Den er fin ja:D
Goklemmer fra meg

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥
Så mykje lekkert du har fått tak på da!
Herlege bilder med detaljar i min smak♥
Takk for titten;)

Skjenken var berre sååååå lekker!

Takk for koselege ord frå deg♥

God tysdag:)
Klem frå Astrid♥

Anonym sa...

Hei.

Jeg lurer på hvor man får tak i møbelsjablonger ?

Kjempefin blogg :)

Mvh

Tove Ragna.

Fossestua sa...

Hei Tove :)
Jeg husker ikke helt hvor jeg fikk tak i denne, men den er kjøpt på en eller annen interiør-nettbutikk. Mulig det var Sofies Villa. Hvis du går inn på NIB sin side, så har de en kjempefin oversikt over nettbutikker, du får nesten bare lete. Beklager at jeg ikke kommer på det. Men du kan jo også printe ut fine bilder fra nett,eller klippe ut fra blader! Fine servietter går også! Sjablongen var av litt tykt papir, så egentlig kan du jo bruke alt mulig av papirsaker.Bruk trelim når du monterer. Lykke til :)
Klem fra Lise

Fossestua sa...

Hei igjen Tove! Glemte jo helt å takke for fine ord fra deg :)Kjempekoselig at du synes bloggen min er fin!

Askeladden sa...

Jeg har lagt deg til som følger og du står på lista mi. Men jeg har ikke to forskjellig blogg lister som mange andre har. Men har hatt samme problemet hos andre. Jeg har lagt de til som følger. Men det vises ikke hos de.

Glassveranda sa...

Hei! :)) Jeg gjorde et søk etter noe i Google og fikk treff på bl. a. dette innlegget ditt! :O Dette innlegget har tydeligvis gått meg hus forbi! Tusen hjertelig takk for den utrolig flotte omtalen du har gitt meg og Glassveranda i dette innlegget!! Jeg blir jo helt rørt her jeg sitter! Det er mange som spør meg om hjelp til mye, men de gjør vanligvis ikke noe slikt som dette i etterkant likevel ♥ :))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Link within

Related Posts with Thumbnails