.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

torsdag 22. juli 2010

Sukk...


Da Gud hadde skapt NordNorge, så han på det og sa, "Dette er det fiiineste jeg har skapt - det må jeg vaske hver eneste dag"!
Og slik ble det...

5 kommentarer:

Debessene sa...

Tror det samme gjelder Sunnmøre :( Får jo ikke gjort noen ting her jo! Det pøser ned og bare tanken på å flytte gravemaskina lager store spor i plenen...

liven sa...

Det samme gjelder vel vestlandet!!
Men her nå heldigvis solen fremme mellom bygene idag!! Men 15 graders sommervær er ikke det store......
en nydelig pus du har forresten...liker ikke regnet de heller !!

ha en fin dag!!
P.S. jeg maler...det hjelper på mitt humør :o)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Dobbeltsukk fra Helgeland...

(he-he)

NIB sa...

Hei!
Mailadressen vår er norskeinteriorblogger@gmail.com

Vi har maaange i kø om dagen som venter på medlemsskap! Vi beklager lang ventetid, men vi har litt ferie om dagen vi også:) Følg med i den rollen du har meldt deg inn i, vi har ikke mulighet til å gi personlig tilbakemelding til alle! Velkommen skal du være:))

Nina iren sa...

God morgen! Jeg ville bare fortelle at du har vunnet 1 premie på min give away, som ble trukket nå i morges. Så gratuler!
Lurte på en ting også??? bor du på mo? for da kunne jeg levert det? vis ikke så sender jeg det i posten. Ha en fin dag...med solskinn!!!

klem Nina

Link within

Related Posts with Thumbnails