.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

torsdag 29. november 2012

Verdens søteste adventskalender?
Blir aldri for gammel til å ha adventskalender, og denne supersøte engelen var jeg så heldig å få av foreldrene mine på bursdagen min den 27.nov :)
 

Engelen har 24 lommer på kjolen sin, og jammen var det ikke pakker i de også!
 

Ja ikke det at jeg har sneket  i lommene altså ... *kremt*host* .....jeg er jo tross alt blitt 29 år *host*....ehhh, okei da, 39 ;)

Flere en meg som har adventskalender i "voksen" alder?Ønsker alle en riktig fin helg :)
Klem fra Lise

14 kommentarer:

liven sa...

Så koselig med den fine adventskalenderen!
Spennende :)
Fint i spisestuen din er det også!

Hverdagsliv det gode liv sa...

Så skjønn en kalender, du er jammen heldig! Skulle gjerne ha hatt en sånn jeg også :o) Jeg får strømpe med noe godt i på julaften jeg da, det er trivelig det også . Ha ei trivelig adventstid :o) Klem fra Nina

Hos Jorunn sa...

Så nydelig kalender og den passet jo så godt til å henge der på skjermbrettet og gratulerer med vel overstått bursdag! Kjempekoselig bilde fra stuen din! God helg og klem fra Jorunn

Brunt sukker sa...

HEI LISE:)
Å JA DEN VAR VAKKER
HELDIGE DEG!
LENGESIDEN JEG HADDE KALENDER...SUKK
FINE BILDER
KLEM ELI:)

Huldra sa...

Så skjønn! -og gratulerer så mye med dagen som var :)
Nei jeg har ikke kalender selv lenger, men har kost meg masse med å kjøpe små, nyttige ting til sjarmøren min, pakket de sirlig inn og lagt i en koffert. Rusler forhåpentligvis avgårde til han med den i morgen. Sånt er morosamt :D

Jatte sa...

Sååå skjønn! Så heldig du er :D

Ha en fin Fredag,
Klem Jatte :)

villa-rosengarten & cockerlove sa...

Hi - love the idea with the small lamps on the room separator! Hug, Barbara

Livet på småbruket? sa...

For en vakker adventskalender du har fått. Har ikke adventskalender selv i voksen alder men jeg holdt også på å lage til mine tre jenter ganske lenge. :) koselig å lage i stand slikt til de man er så glad i.

Anonym sa...

Kjempesøt adventskalender,har ikke hatt på mange år men i år kanskje...
Nydelige bilder i forrige innlegg og gratulerer med overstått bursdag. :))
God helg!
Klem Mette.

Anonym sa...

Hi hi. Herlig. Så heldig du er. Skulle gjerne hatt julekalender, og jeg er omtrent jevngammel med deg, bare eldre. Hadde følt meg kjempe høyt elsket om noen hadde ordnet julekalender til meg, men det kommer ikke til å skje. Sukk. Må nok gå å kjøpe meg en selv med eksklusiv sjokolade i.

Sommerhuset i bakken sa...

Åååh, for en søt julekalender! Den var helt nydelig!

Nei, man blir aldri for stor til kalender, og ja...jeg får også kalender....hi..hi... Min søster og jeg lager kalender til hverandre - og det er bare såååå koselig ;-)

Gratulerer med vel overstått bursdag, forresten. Hipp, hipp, hurra! Herlig med novemberbarn ;-)

Ha en vidunderlig 1. desember! Kos deg masse og nyyyt dagen!

Hilde sa...

Så heldig du er som fikk så flott adventskalender! :-) Ønsker deg og dine en fantastisk adventstid! :-)

June Sofie sa...

Flott adventskalender! :) Vi har også kalender, eller jeg har i hvert fall laget til mannen. Koselig å bevare tradisjoner syns nå jeg :)

Sivs verden sa...

Kjempefin adventskalender. Jeg har en adventskalender som jeg fikk av mamma for mange år siden som jeg henger på en fast plass hvert år. På bursdagsdatoen min har hun festet på bestemors forlovelsesring,så den betyr veldig mye for meg. Lenge siden det har vært pakker på den da:)

Klem

Link within

Related Posts with Thumbnails