.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

onsdag 3. november 2010

BLOMSTER-FINN TIL SENGS MED TO FREMMEDE KVINNER!!!


Hihi...sorry Finn Schjøll...,.jeg MÅTTE bare!
 * gliser *

De to lattermilde venninnene , Lisbeth og Ann-Kristin, fikk plutselig besøk  av Blomster-Finn i sengen :)

Motivet  åpenbarte seg i forbindelse med  "Damens Aften" hos Bohus på Mo i Rana, og selvfølgelig kunne jeg ikke ta sjansen på å la dette blinkskuddet gå ifra meg  :)

Spesielt med tanke på at den mannen aldri sto i ro lenge nok i løpet av "foredraget", til at man fikk tatt noen skikkelige bilder!

Jeg tok nesten 100 bilder i løpet av den herlige timen hvor denne fargerike og sprudlende mannen underholdt oss, men bildet ovenfor ble faktisk det eneste hvor den mannen var i ro i mere enn to sekunder sammenhengende!
Vel, la oss ta det fra begynnelsen...den 26.oktober arrangerte altså Bohus "Damenes aften" for nesten 200 damer her på Mo.

Finn Schjøll tok hyggelig imot oss i døren, og håndhilste på alle oss spente damene :)

Trappen opp til Bohus var festpyntet og høytidelig dekket av rød løper, sprudlevann ble servert og  glamorfaktoren var absolutt tilstedet! 

Den neste timen underholdt Finn Schjøll oss med sine humoristiske betraktninger om pynt og interiør, og hysterisk morsomme historier fra livet sitt - samtidig som han pyntet opp både vaser og annen pynt fra Bohus sitt sortiment...med blomster selvfølgelig :)

Tror samtlige damer som var tilstede lo så tårene trillet!!!
 Den mannen kan  virkelig kunsten å fortelle historier!!!Selvfølgelig var det meningen at han skulle sette oss damer i godt shoppehumør, og det klarte han til gangs tror jeg. Jeg så ihvertfall flere damer med handlevognen full. Selv syntes jeg det ble for mye folk i butikken...jeg liker heller å gå å titte i ro og fred når jeg skal handle, så det ble ikke noe shopping på meg den kvelden.

Etterpå ble det servert kjempgod tapas, og daglig leder opplyste over høytalerene om  rabattene de hadde å gi oss denne kvelden.

15% på hele butikken, og 25 % på senger. Rabatten på senger var jo veldig bra, sånn i utgangspunket ihvertfall....men da min venninne skulle kjøpe en seng til 4000,- kr til sin datter...fikk hun slettes ikke rabatt på den!!!

 To minutter tidligere hadde min venninne snakket med en bekjent som hadde kjøpt akkurat maken seng, og var kjempefornøyd med avslaget på hele 25%!

Venninnen min ble naturlig nok vred, men fikk bare til svar at det var skjedd en feil...og at prisen på den aktuelle sengen var så "presset" i utgangspunktet at det ikke var rabatt på akkurat den!

De burde i det minste ha gitt henne rabatt på den sengen, og så heller ha satt opp et skilt  med opplysning om at rabatten ikke gjaldt den varen.

Hva synes du?Synes det var så dårlig gjort at jeg egentlig ikke har lyst til å reklamere for Bohus....men om du har lyst å titte i katalogen, så er det bare å klikke HER.


De har begynt å få inn utrolig mye fine saker synes jeg, og når det gjelder Bohus her på Mo, så har den butikken blitt virkelig fin også etterhvert. All ære til Christina og Mariann for det ;) 


Ihvertfall..ved kveldens slutt, sto det goodiebagger stablet opp ved utgangen som vi kunne ta med oss.  4-5 damer sto på hodet og rotet oppi flere av posene før de valgte en...noe jeg syntes var veldig merkelig...er det ikke det samme i alle tenkte jeg...men vi tok nå hver vår pose, og gikk fornøyd til bilen.

Artig med goodiebag!!! :)Etterpå skjønte jeg hvorfor de damene hadde stått å rotet i posene...tror de håpet på å finne noen med litt finere saker i...sorry altså, men jeg synes innholdet var  triste saker.

Det hadde vært mere stil over det, om BARE interiørbladet hadde vært i posen, og kanskje en pakke med FINE servietter.

Hva har Dr. Greve, et klissete glass med kinesisk wok-saus fra Toro og  sjokolade å gjøre i en goodiebag fra et interiørvarehus liksom?

Selvfølgelig sammenligner jeg med goodibagen vi fikk på  åpningen av Home & Cottage, med b.la et  nydelig duftlys til en verdi av 199,- kr. Du kan lese mer om det innlegget ved å klikke HER.

Men....jeg er fryktelig takknemlig for opplevelsen altså!!!

Å få oppleve selveste Blomster-Finn, le så tårene triller, treffe kjentfolk, hygge seg med god mat, ...ja  rett og slett bli gjort stas på....for det sier jeg TUSEN TAKK :)

Klem fra Lise

11 kommentarer:

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Herlige Finn!

Jeg var på Damenes Aften her i Mosjøen da han var her. Veldig godt beskrevet i innlegget ditt! ;)

Goody-bag'en fra Home & Cottage på Mo og goodie-bag'en på Bohus var ikke sammenlignbare i det hele tatt..! he-he

Men, jeg tar og blåååser i det som trakk ned og lever lenge på opplevelsen Finn gav oss som var der.

Ha en flott dag videre.
:)

Anonym sa...

Hehehe måtte le av overskriften
din. Koselig kar han Finn,har
aldri møtt han men en ser jo
at han er det da. :))
Godt innlegg,flink til å
skrive er du.
Klem Mette.

June sa...

Hei!
Fant bloggen din gjennom en annen på en av mine bloggrunder:)
Koselig blogg du har og veldig fin interiørstil!:)
KOmmer nok snart tilbake!

-June:)

Fruens sa...

Hei Lise

Så artig da..Finn er en artig mann å møte..håper du har det bra,ønsker deg en fortsatt fin onsdag

Klemmer fra Fruen

Husfruen of Hilltop House sa...

Morsomt innlegg!
Jeg var på Damenes Aften i Haugesund. Der var det Lisbeth Larsen fra Jotun som holdt foredrag. Ganske festlig. Hun har en slik latter som gjør at alle ler med henne.
Fikk akkurat samme goody bagen som deg, og var heller ikke videre imponert. Skjønte ikke helt hva Toro-sausen gjorde oppi der. Akkja, men man skal jo ikke klage. Kanskje den viser seg å være god! :-)

Solstrålå sa...

Så kjekt at du delte dette med oss!
Ja Finn er det fart i!
Har vært sammen med han et par
ganger og arrangert blomstershow!!
Skal si det kvein i svingane ja,hi,hi!!
Ha en fin kveld!
Klem fra Sol

Mattsheimen sa...

Hei,

Finn er sikkert en "gøyal" kar, ja :) har aldri opplevd han live.
Hmmm ... tror nok jeg hadde blitt rimelig pisst hvis jeg var lovet 25% på alle senger - men IKKE på den jeg til sist bestemte meg for å kjøpe ... merkelig. Og den goody bagen var just den samme som vi fikk i Narvik, bare at jeg fikk en soppsaus(som forøvrig var god ;) ). Kanskje ikke helt det jeg hadde sett for meg fra Bohus, men, men. Aner ikke hva jeg skal gjøre med de grønne serviettene. Håper det ringer på døra snart, av unger som samler servietter ... Da tror jeg jaggu jeg viser meg i det ekstremt gavmilde hjørnet, og gir dem hele pakka.

=)

Renate

Ellinor sa...

Haha, hva kan man gjøre? Le av det hele. For det første var det jo bare pill råttent at det ikke var 25% rabatt på akkurat den sengen.
For det andre, for en goodiebag!
Bohus har jo mange flotte smånips og naps de heller kunne puttet i de goodiebagene enn en flaske saus! Nei, den der hadde jeg ikke likt jeg heller....

♥ Velkommen til Medusas Verden ♥ sa...

Heldige deg som fikk oppleve BlomsterFinn, og hva goodie-bagen angår så tenker jeg at man skal være glad for det man får, men neste gang er det jo bare å la posen stå ☺
Fortsatt fin kveld.

Trine sa...

Hei, kjære Lise!

Bedre sent enn aldri, men nå har jeg tatt mål av lampen fra stabbursbua, og de stemmer de måla som står på siden dems.. Synd den blir for stor, for den er virkelig fin!!

Jeg må le av blomsterfinn, han er en artig mann ;) skjønner du er skuffet over goodiebagen- det hadde jeg også vært!

Min kjære sier på siden her at de har familie på Gruben også! ;) hehe!

Ha en herlig kveld!!

Klemmer

Hasigamas mamma sa...

Hi hi, artig bilde! Finn er jo bare helt herlig!
Kjedelig med de tingene som trakk ned, men du får heller bare kose deg med minnene om finn :)
klem
Lise

Link within

Related Posts with Thumbnails