.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

mandag 7. februar 2011

Gjenbruk og knekte syrenbusker!Her i Nordland lar våren vente på seg, men om vi er riktig heldige så er mesteparten av snøen vekk til 17 mai ;)
I mellomtiden  får vi heller prøve å lure frem noen vårtegn innendørs :)

Min svigermors store syren har fått lide hardt i vinter, og flere store greiner av den har bukket under for de store snømengdene.  Men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, og de tørre greinene med de dekorative frøstandene ble kjempefine innslag i en bukett med  tulipaner :)En vase ble også fylt med  kvister, og forhåpentligvis vil de kanskje spire også :)?Dekorative er de nå uansett der de står på bordet uti glassgangen :)Nye blomsterurner og grønnplanter har på mirakuløst vist også funnet veien innom Fossestua, knis :)

Den fine urnen falt jeg for hos Hege med bloggen Hege`s Cute N Cool Blog. Hun driver en liten koselig (Har desverre aldri vært der, men det ser veldig koselig ut på bildene!)  interiørbutikk like utenfor Ålesund,  og for oss uheldig  som ikke bor i nærheten så kan jeg opplyse om at Hege gjerne sender pakker ;)Nye ting til huset trenger ikke alltid være ubrukte :)

Den gamle lampen på bildet har jeg kjøpt på loppis for 10 kr. Falt så for den gammeldagse lysbryteren på den. Ny skjerm, et linfarget blondebånd, og vips så har man en unik lampe :)

Nye følgere har lagt seg til siden sist.
Hjertelig velkommen skal dere være! Kjempekoselig at dere har lyst å følge Fossestua videre på sin ferd her i Blogglandia  :)

Klem fra Lise

16 kommentarer:

Frk Kastås sa...

....er ikke bare jeg som rangler til langt på natt skjønner jeg! Takk for koselig kommentar!
Nydelig med tulipaner...gir lovnad om mer fargerik tid fremover! Her har det nærmest vært vårstemning den siste uka, men i dag lavet snøen ned igjen..noe den fortsatt gjør.

Syntes lampa di var et skikkelig loppisfunn! Med litt kreativitet og fantasi har den jo blitt veldig fin...og bryter'n..var så nostalgisk og koselig! ;)

Måtte natta di bli god! Håper formen din blir bedre også!

klem Rikke

Janne sa...

Nydelige tulipaner og de ble ekstra flotte med kvistene fra syrinbusken:)Den lampen var stilig! likte godt den gamle bryteren og den ble jo ekstra koselig med ny skjerm og blondebånd:)
Flink og kreativ jente du:)
Nattaklem fra Janne:)

liven sa...

Kjempefint med kvistene i tulipanbuketten!
Likte den urnen din også....og litt nye grønne planter må til.....her tørker de lett ut p.g.a. varmepumpen så da er det inn med nytt :o) Og forresten.....gjenbruk er tingen :o)

ha en fin dag Lise

Christina Mari sa...

Heisann! Sant nok,her i nord lar våren vente på seg. Men jeg håper solen titter fram snart.
Godt da å pynte litt vårlig inne. Lampen var kjempe fin.
Ha en god dag.
Klem Christina

Britt sa...

Å, nå kjenner jeg virkelig at jeg lengter etter våren. Med -6 og kald vind ute tror jeg jammen jeg må skaffe noen blomster inne, jeg og!
Kjempefin urne, jeg skal sjekke den butikken:)

Klem fra Britt

Anne sa...

Viktig å få våren inn i stua når den lar vente på seg ute.
Kvister og tulipaner..deilig og vårlig.
Den lampa di var så fin,bryteren gjorde jo susen!
Ha en fin dag i Fossestua!

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)
Så fin urne..Eg kan forsikre deg om at Hege`s butikk er flott..Og det same er Hege:)Eg er så heldig,det er berre 10/15 min med bil så er eg der:)

Kjempe vakre bilder du viser♥
Eg har fri i dag og skal kjøpe tulipanar og litt nye grøne planter..

God tysdag♥

Klem frå Astrid

I en Eske sa...

Fikk vårstemning av bildene dine=) I det siste har jeg våknet til fugle kvitter her, men i dag var det et nytt hvitt lag på trærne...

Mattisheimen sa...

Hei,

Åh, som jeg gleder meg til vår! Kanskje litt tidlig å begynne å vente ... vi har nok enda mange, lange uker igjen ... Men jeg gjør det likevel! =)
Tenk hvis syrinen begynner å blomstre inne, da! Da MÅ du sende over litt duft til meg. Ingenting er som lukta av syrin og hegg om sommeren.

Ha en flott dag! (her laver snøen ned ... Blir vel måkking på oss (gubben) i ettermiddag)

Renate

Tino sa...

Takk for herlig inspirasjon! Moren min har mase syrinbusker på eiendommen, skal jammen plukke med meg noen kvister neste gang jeg er der. Den lille lampen var skjønn!
Skal kikke innom den nettbutikken, har vært på utkikk etter lignende urne, men ikke funnet noen i butikkene her desverre.
Ha en fin dag videre!
Klem T

Alfasinteriør sa...

Nydelige vårblomster. Er så godt md litt farge, blir så glad av det:0).
Håper du får en kjempe fin dag
Klem Alfa

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Nydelig tulipanbukett! Urnen var også flott. er spent på å høre om syrinene vil blomstre inne. Gleder meg sinnsykt til lysere tider og snøklokker i hagen.
Ha en fin dag!
Klem fra Hjørdis

Marianne Dragon Waagan sa...

Vakre bilder du har lagt inn, fornemmer våren allerede jeg...og det er jo bra:)

En alldeles fortreffelig uke ønskes deg.

Klem Marianne

Trine - Franske drømmer sa...

Ååå, her inne var det vårkoselig!

Deilig!!

Hehe, min mann samler på alt han og, men da ikke bare blader.. Jeg mener ALT!
Han er en smaler, jeg er en kaster ;)
Kaster vel egentlig over evne jeg da, som kaster både del 2 av vognkortet, den bompengebrikka til bilen og diverse... ;) Hehe!
Fort gjort!

Det går sakte men sikkert fremver her. Helge skal på kontroll på Haukeland på fredag, så da får vi vite litt mer. Er spent!

Hvordan står det til i heimen der, da?

Klemmer

Pia Nelly sa...

En deilig vårlig bukett og flotte bilder=)! Nydelig urne*Me like*!!! Og en kjempe fin lampe,gjenbruk er gøy=).

Da gleder jeg meg til å sjekke postkassen fremover;)!

Ha en herlig dag!
Klemmer!

Veronica sa...

Nydelig! Blir vår med en gang sola skinner og tulipanene er i vasen :-) Håper snøen er borte lenge før 17. mai i år.. ;-)

Link within

Related Posts with Thumbnails