.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

fredag 9. desember 2011

Fossestua by nightDen som leter osv osv... ;) Fant jammen en slags innstilling på kameraet som gjorde at man faktisk ser hva man har tatt bilde av selv om det er mørkt ute!


Har jo "bare" hatt kameraet i nesten 3 år, så den funksjonen var artig å oppdage ;)

Så skarpe ble bildene  riktignok ikke, men dere får ihvertfall et bedre inntrykk av hvordan Fossestua ser ut når mørket faller på kontra forrige innlegg.


Her har jeg gått et lite stykke opp i lia for å få et bedre oversiktsbilde. Revelfossen til høyre i bildet, og rett ovenfor fossen ser dere den svære julegrana "vår" :)


Skulle absolutt ha hatt meg et fotokurs....et slikt fotokurs som er beregnet på slike som må ha tekniske ting inn med teskje ;)

Synes jo det er moro å fotografere, og med egen interiørblogg hadde det  vært gøy å kunnet presentere skikkelige bilder her på bloggen.


Ønsker  meg et ordentlig kamera...eller kanskje det hadde vært tilstrekkelig å faktisk lære meg å bruke det jeg har?


Har et Canon Powershot SX110is, men greia er jo at jeg ikke aner hvordan jeg skal bruke det fullt ut.
Confused.svg???


Hadde sikkert vært en god ide å lese instruksjonsboka da...hadde jeg bare husket hvor den lure plassen jeg la den på var ;)
Face-grin.svg


Bildekvalitet eller ei, dette ble nå litt stilig hva?
Så stemningfullt med fullmånen og alle lysene rundt huset.De bittesmå lyspærene i lyslenkene blinket som små stjerner i blomsterkassene, selv om de på dette bildet ser mer  ut som svære 60w pærer. Hadde sikkert vært en fordel om jeg hadde klart å holde kameraet helt stødig ;)


Det råtne gamle ødelagte gjerdet her et sørgelig syn.

Tomta skrår veldig her, så planen er å sette opp en støttemur og  fylle opp for å få det plant. Trappa skal bort (den ved garasjen skal beholdes) og så skal det settes opp et litt høyere gjerde/levegg ved uteplassen for å få det litt mer skjermet. Oppå støttemuren skal vi enten plante hekk eller sette opp stakittgjerde.


Kontoen er dessverre ikke like ambisiøs som planene.Ting tar tid og koster penger.......men drømmer er ihvertfall gratis :)


Skal ikke klage.Vi har kommet kjempelangt med huset på de tre årene som har gått siden vi kjøpte det. Det lille vi har igjen å gjøre inne, er nesten bare kosmetiske ting. Det meste som gjenstår er utvendig, men det eneste vi MÅ gjøre ganske raskt - er å male huset.

 Utfylling av tomta og opparbeiding av hage inkl støttemurer, gjerder mm, må vente til vi får råd. Det viktigste er vi ferdige med. Slik som nytt tak og drenering. Inngangspartiet er påbegynt, så endelig vi har ordentlig trapp å gå i også, så jeg tenker vi skal si oss mer en godt nok fornøyd med å ha kommet `så langt i renoveringa :)Ønsker alle ei riktig god helg :)
Klem fra Lise

16 kommentarer:

Villa Fagerbakken sa...

Så koselig stemning i bildene!!
Kjempefin plass dere har skapt! Både ute og inne : )
Det dufter av svibler her også : ) Deilig!
Klem

Marits Hverdagsgleder sa...

Så flotte stemningsbilder :)
Jeg skjønner at jeg må skaffe meg et ordentlig kamera jeg også. Bruker faktisk min IPhone jeg... eier ikke kamera en gang. Kanskje jeg må skrive ønskeliste?

Hulda sa...

Flotte bilder fra huset i mørket. Likte veldig godt kassene du har grankvister og lysslynger i. Dekorativt. Flott var også kista med lyslykter på. :)

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Skikkelig fine bilder, og om det var stemningfult? JAAA...
Å ta bilder i mørke, krever nok et stativ da kameraet bør være helt i ro.

Herlig fredag til deg og god helg !!

Klem Heidi

Skogslyckan sa...

Tycker du tagit fina bilder på ert vackra hem. Ser så mysigt ut i mörkret. Du vet att du kan ta fram instruktionsbok på nätet till din kamera, Idag får man ingen när man köper ny, utan får gå in på nätet.
Ha en riktigt skön helg!
Kram Pia

Herman Grans ♥ sa...

Koselige bilder ja :)
Nydelig hus du har!
Ønsker deg ei fin helg :)
Klem fra Grete

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Heisan!
Fine stemningsbilder du viser.
Koselig det var med
kassene med lys og kvister.
Ønsker ei fin førjulstiD.

Manne's hverdag sa...

Synes bildene ble bra, jeg...

FLOTT HUS DERE HAR, og SÅÅÅ koselig pyntet.

God helg!!!

Klem

Siv`s verden sa...

Utrolig stemningsfult og vakre bilder!:)

Klem

MissMette sa...

Kjempeflotte bilder, Lise... Ikke lett å ta bilder når det er mørkt ute... men dette syns jeg var ganske så bra ღ Koselig når det er satt ut adventslys, stemningsfullt... Ønsker deg en flott helg og advent ღ Klem fra Mette

EKTE INTERIØR sa...

Fine bilder! Dere har et kjempekoselig hus! :))

blackenpot sa...

Nydelige og stemningsfulle bilder! Vakkert i månelyset.

Fortsatt god helg.

Anonym sa...

Får absolutt stemningen frem, for bildene er koselige! :) Kjenner veldig til dette at pengene ikke strekker helt til over alt en kunne tenkt å gjøre. Må hele tiden inngå kompromisser.. Men drømmene er gode å ha, det er viktig å drømme ;))

-Milla

rod i hob sa...

Gratulera til meg som følger nr 400!!

Tusen takk for premien ♥

(Vintagebilder)

God veke i vente

Norsia sa...

Åååå som æ kosa mæ me bildan av huset-uansett om du kan bruke kameraet fullt ut eller ei :) Sukkh!!får ordentlig julestemning her inne nu :)
Ha ei fortsatt fin adventstid

Klem Kjersti Nathalie

Jeanette sa...

så koselig hus og bilder:-)her på bloggen må jeg se litt mer:-)

Link within

Related Posts with Thumbnails