.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

tirsdag 13. desember 2011

Mot normalt....
... mine vanligvis så lange innlegg - blir det bare et kort et i dag. Skulle bare innom en snartur for å ønske dere en riktig fin dag :)


Selv skal vi hente juletre i dag, og jeg tror jammen at vi bærer det inn i stua allerede i morgen!  Her i Fossestua pynter vi gjerne treet en hel uke før julaften :)

Hva med deg? Venter du helt til lillejulaften?

Ps. Vi har ingen barn. Hadde vi hatt unger så hadde vi fulgt tradisjonen jeg er oppvokst med. Da pyntet de voksne juletreet  natt til julaften mens vi barna lå å sov. Husker godt den barnlige fryden ved synet av det vakre juletreet da vi sto opp på julemorgenen :)

Klem fra Lise


16 kommentarer:

vår lille verden sa...

Hei Lise:)Så fine bilder fra hjemmet ditt.Vi venter til 22 des sånn at alt er klart til lille julaften..Lykke til med juletrehenting:)klem

stallnilsen sa...

Så koselig bilde, kos dere med juletre hentinga, vi skal hente vårt tre til helga ilamme barn og barnebarn, vi pynter treet lillejulaften, det e trdisjon ;)
Alt det andre kan være gjort før jul, men ikke treet ;O)

Hilsen Lisbeth ;D

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Hei Lise! Tusen takk for kjempekos kommentar på bordet og stolene hos meg. Stolene er nok dessverre ikke for salg, de har stått her på gården i en evighet og blir stående her videre.
Ønsker deg en hyggelig tresanking i dag :-)
Pynter treet lillejulaften, en tradisjon fra barndommen...

Klem Tone

Hagen i Grubba sa...

Ja, vi venter til lille juleaften! Da barna var små pyntet vi det etter at de hadde lagt seg på kvelden. Det var jeg selv vant med fra barndomshjemmet. Jeg er egentlig så tradisjonellbundet at slik må det bare bli :))

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Lise :)
Koselige stemningsbilder du viser :)
Her bruker vi å ta inn å pynte treet den 22, slik at jeg bare har støvsuging og småtteri igjenn på lillejulaften, syns det er greit å ha litt tid til å slappe av og kose seg litt før den "store" dagen :)

Ei fortsatt fin førjulstid til deg
Klem fra meg :)

Anette Willemine sa...

Nydelig julepyntet hos deg, Lise! Å pynte juletreet nå er vel bare koselig. Vi pleier å pynte det lille julaften, men i år blir det nok dagen før. Vi venter innrykk av julegjester som skal bo her, så da hadde det vært koselig om det var ferdig pyntet til det.

Håper du nyter dagene i førjulstiden!


AW

Franske drømmer sa...

Så fine bilder :)
Liker løperen ;)

Her venter vi til lillejulaften med å pynte juletreet, men jeg er veldig klar for å pynte nå ;)
Hehe!

Nyyyt dagene!
Klemmer

Ellinor sa...

Her er vi ikke helt enige om når treet skal pyntes :) I år feirer vi for første gang med barn i hus, og mannen mener vi skal pynte det etter at hun har sovnet, mens jeg er vant med å være med å pynte det. Men så synes jeg jo det høres veldig koselig ut å overraske barnet med pyntet tre på julaften

Villa Klaraberg sa...

Hei Lise! Koselig med en hilsen fra deg:) Når jeg var liten så var det også sånn at juletreet ble pyntet lille juleaften, men jeg er tidligere ute. Jeg kommer nok til å kjøpe tre til helgen og pynte da:)

Så fint lysfatet ditt er, jeg elsker lysfat! Jeg likte kjempegodt den gamle kleshengeren du var så heldig å få kjøpt og for en glimrende ide med å bruke det gamle vateret til hylle!! Lekkert ble det:) Fossestua er vakkert opplyst om kveldene ser jeg, huset er helt nydelig med mange fine detaljer.

Ha en fortsatt fin uke, klem fra Jorunn

blackenpot sa...

Nydelige bilder! Vi venter alltid til lille julaften med pynting av treet, barna er flyttet ut for lengst men vi har fortsatt en fin tradisjon rundt dette.

Ha en flott onsdag.

Neverluren hus og hjem sa...

Hei!
Så koselig at du vil følge meg og bloggen min, velkommen skal du være !
Flott blogg du har, og så artig med så mye historie rundt huset deres :-) Me like!

Her pynter vi juletreet lillejulaften sammen med barna :-)
Klem fra Rita

☼Carolina Artesanías☼ sa...

…....... /)
……... ( , )
….….|░░░|
……..|░░░|☆ Feliz _(♥)_
…..@|░░░|¸.¤“˜¨Navidad.
.¨˜“¤|░░ഐ¤ª@“˜¨¨y
…¨˜“გª¤.¸::¸.¤ª☆“˜¨¨Año Nuevo.
…¤¸*¸.¤ª“˜@¨¨¨***2012****.
*♥*.

Tino sa...

Så koselig bilde. Vi skal ut å hogge juletre på søndag, og tenker at vi like gjerne pynter det da. Blir så herlig duft og koselig stemmning når juletreet er på plass.
Ønsker deg fine førjulsdager videre,
Klem T

Hasigamas mamma sa...

Stemningsfulle bilder du viser!
Vi har tidligere hatt plasttre fra 1. desember, siden vi ikke feiret jul hjemme. Men nå som vi har hjemmejul er det ekte tre som gjelder! Lillejulaften i fjor. Men i år blir det før, vi skal pynte i morgen, er jo så KOOOOSELIG med juletre!
Ha ei fortsatt fin førjulstid!
Klem
Lise

Nina sa...

Så flotte puter å duk du har fått deg. Dem var nydelige.

Johanna & Camilla sa...

utrolig koselig bilde. Fikk jeg julestemning med en gang=)

Sjekk ut bloggen vår:

http://livinsponge.blogspot.com/

Og nettbutiken vår:

http://www.frashome.no/

Mvh

Johanna o Camilla

Link within

Related Posts with Thumbnails