.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

lørdag 14. mai 2011

Bilderas fra inspirasjonskvelden :)


Inspirasjonskvelden med fokus på redesign og gjenbruk  ble en stor suksess!

Allerede et kvarter før åpningstid sto det masse folk utenfor bruktbutikken å ventet, og den positive responsen og de utrolig koselige tilbakemeldingene vi fikk utover kvelden - var over all forventning ! 

Ps. Alle bildene blir større om du klikker på de :)

Bilde fra min stand.

 Ikke minst var det kjempekoselig å få treffe flere av leserene mine, og å bli bedre kjent med de andre interiørbloggerene :)Vi 4 interiørbloggerene samlet oss ilag i en del av lokalet - hvor vi laget oss hver sin stand med ting og møbler fra våre egne hjem.

Her ser dere mitt hjørne :)


Sjenken med møbelsjablongen og bilderammen jeg laget av et gammelt vindu for noen år siden, fikk spesielt mye oppmerksomhet hos meg.  Etter å ha forklart ganske mange utover kvelden  hvordan jeg hadde gått frem for å pusse opp de , vet jeg det var flere som hadde lignende prosjekter de knapt kunne vente med å begynne på  når de kom hjem :) 

Her har jeg brukt krakkelering for å få frem den brunmalte fargen under.

Kjempekoselig å kunne være til inspirasjon for andre :)

Nina med bloggen Mitt lille slott, sin fine stand :)Jeg ble helt forelsket i det vakre nattbordet hun hadde malt! Lekkert! Om noen lurer så er det kjøpt på Europris og var da sølvfarget, hvis jeg husker riktig :) Knottene er kjøpt på Kremmerhuset.Den flotte sommerlige vesken har også  Nina laget :)Nina ser dere stående rett frem her, og Mailinn med bloggen Mailinns hus til høyre i bildet :)Siste finish før gjestene kommer :)

De råfine stolene og den vakre puffen (nederst i bildet) hadde en venninne til Mailinn pusset opp. Mange som siklet etter de :)


Flere en meg falt for det vakre stoffet som var brukt på krakken, og det kom meg for øret at det var en gardinlengde hun hadde brukt. Om det var på Kid eller Princess den var kjøpt husker jeg desverre ikke.


Mona med bloggen Villa Vårfrubakken i ivrig fotografering til høyre i bildet, og Grete fra bruktbutikken til venstre her :)Monas utrolig flotte stand :)
Sjekk de tøffe terakottapottene som hun har malt med tavlemaling, og det fine skapet med hønsenettingen!

Legg også merke til den kule serviettholderen som er laget av 2 hestesko :)Her er det Grete fra bruktbutikken som har vært kreativ, og laget en sjenk om til et servantskap :)Klikk på bildet så det blir større og sjekk bordflaten til det runde bordet ;)

Der har de brukt en blondeduk som "sjablong" og så spraymaling over - for å få det fine blondedukmønsteret over på bordet.


Samme teknikk er brukt på dette støvbrettet.Avslutter med et bilde av "sy-skrinet" mitt :)


Norgesglass kan brukes til mye rart :)

Ønsker dere alle en riktig god helg, og minner om at du finner Interiørbloggen Fossestua på facebook også :)


I tillegg til at innleggene mine fra bloggen også blir publisert der, så legger jeg stadig ut shoppingtips om hvilke nettbutikker/butikker som har salg,  blogganbefalinger og små interiørtips mm.

Klem fra Lise som beklager den dårlige bildekvaliteten. Skal kjøpe meg nytt kamera snart. Mistet kameraet i gulvet for en stund siden, og etterpå har bildene blitt så uklare. Tar gjerne imot tips om LETTFATTELIGE kamera ;)

27 kommentarer:

Glassveranda sa...

Åh så flott at kvelden ble vellykket!! Kjempefint initiativ det å skape litt større oppmerksomhet rundt mulighetene som ligger i gjenbruk og redesign ved å stille ut alt det vakre og spennende som man kan trylles frem! Mange tenker "gamle fæle ting" når de kikker inn i en bruktbutikk, men med litt maling og ved å tenke nye bruksområder, så skapes jo noe helt nytt, unikt og spennende! Flott at mulighetene vises frem, fine stander dere har laget! -Og så mye spennende i hyllene hos den bruktbutikken da! ;)))

Ha en fortsatt fin helg! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Utrolig kreative damer som stilte ut ser jeg :-) Masse tips og ideer til de som fant veien til dere kan jeg tenke meg. Ha en fortsatt deilig helg!
Klem Tone

sylvia sa...

hei,
men noe så fantastisk da, dette var flott, har kost meg med innlegget.
ønsker deg en nydelig helg,
klem fra sylvia

Balke gård sa...

For en fantastisk kveld dere måhatt og ikke minstgitt, dette var jo så fint et initiatv!!!! Liker slike jenter!! Klem

Blåveispiken sa...

Herlig!!!! Så mange inspirerende bilder, og for en super kveld det må ha vært :o) Du er utrolig kreativ og så morsomt å følge deg. Selv om jeg ikke er så flink til å kommentere er jeg jevnt og trutt innom og titter hos deg ;o) Ønsker deg en super helg!
Klemmer, Marianne

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så flinke dere har vært...det var jo bare så gjennomført og kreativt...Skjønner godt at dette ble suksess:)
ha en fin lørdagskveld
klemklem

Hulda sa...

Skjønner godt at dette har vært suksess. Ser nydelig ut! :)

Magdalena sa...

for en opplevelse! dette ser virkelig gøyalt ut.. mange flotte detaljer i bildene... og den krakken med stofftrek er nake til noen vi har på landstedet ,de er fra 1934.
skjønner godt dette ble suksessfullt!
klem og fin helg videre...

Daisys home sa...

Dette måtte være et super flott tiltak. Så morro å inspirerende å se alle de flotte bildene her. Dere har jammen vært kjempeflinke :)
Så dette måtte vel bare bli en kjempe suksess:)
Med ønske om ei strålende helg
klem

Maleriet fargehandel sa...

Morsomt! Vi håper også på å få til en inspirasjonssamling i sjappa vår med litt småkurs. Så morro at det kom mange til dere.

Vel blåst!

Mvh Heidi

Har en drøm... sa...

Så gøy at det kom så mange;)
Og så mye fint dere hadde stilt ut på standene deres;) Flinke damer ♥

Ha en fin lørdagskveld;)

KLem Line

Mamsens hus sa...

Hei :)
Dette så utrolig flott ut.
Så mange flotte utstillinger med herlige detaljer. :)
Så gøy det må ha vært å treffe så mange med samme intr. og kunne dele erfaringer. :)
Ønsker deg en fin kveld videre. :)
klem

VillaVårfrubakken sa...

Hei på deg....gud så sliten jeg var etter den kvelden, men morro. Ha en kos kveld da....klem

Camilla Jin sa...

Ser ut som dere har hatt en fantastisk kveld! Herlige bilder, Lise! Og kjempefin stand du laget :)
klem, camilla jin

Tove `blogg verden sa...

Dette så morsomt ut : ) Skulle gjerne vært der å sett dere i aksjon : D
Klem Tove

Jijji sa...

Må ha vært en fantastisk kveld! Mange inspirerende bilder her:) Nydelig stand du hadde.
Ønsker deg en koselig søndag.

Klem fra Jijji

sologbolig sa...

Å, for et fantastisk flott tiltak. og her var jo utrolig mye flott og inspirerende å se.
Standen din var nydelig!
Ha ein flott søndag. Klem.

Monica sa...

ÅÅÅ, jeg får rett og slett lyst til å LØPE rett til en bruktbutikk med en eneste gang! Hvorfor er det søndag i dag! :P Masse herlig inspirasjon her Lise! :) Dere har vært flinke :) Er jo en super ide å gjøre i stand noe slikt, for det er ikke allit like lett å se potensialet i alt :) Fant jammen noen blogger jeg må besøke her også. Takk for inspirasjon :)
Må si meg heeelt enig ang Charlottes! Jeg får så lyst til å gjøre om på butikken hennes når jeg er innom der, for å vise frem det hun har bedre! Er sjeldent innom der, da er jeg oftere hos Fru Dahl på Fauske :) Men salg er salg! :) Finner mye fint på blomsterbutikken også, men nå trenger Bodø noe nytt :) Kan ikke du flytte hit og starte en redesignbutikk? God ide, gjør det :)
Ha en super søndag! Klemklem

merethe sa...

Så mye fint dere hadde stilt ut. Forstår godt at sjenken din fikk mye oppmerksomhet for den er bare helt rå. FLott at det ble vellykket. Flink du :) klem Merethe

Solstrålå sa...

For et fantastisk foretak!!!
Dette var noe jeg kunne tenkt meg å være med på!!!Solgte dere tingene??
Dere er såååå kreative og flinke!Sååå mye fint og spesielt dere har laget til og kommet på!
En 6 på Vg lista!!!
Flinke jenter!
Så glad jeg har havnet i Bloggeland.
Her er det helt unikt!
Goe klem fra Sol

Anonym sa...

Så flott ;) Skulle ønska jeg kunne ha vært der å sett,men dt kom noe i veien :( Moro å se hva dere får til med gammelt "skrap". Du er flink, får masse inspirasjon av deg. Klem fra Eve Iren

liven sa...

Her kunne jeg tenkt meg å vært!!
så masse fin inspirasjon og din stand var jo bare koselig!!
Flinke kreative damer :o)

hill`s interiørblogg sa...

Hei Hei.
Takk for en hyggelig samtale på inspirasjonskvelden og jeg fulgte ditt råd med å opprette en blogg. Spennende. Syns du hadde mye spennede og fin utstilling å vise til den kvelden. Likte familierammen din så godt at det kan bli en innspirasjon til senere arbeid.
Flott blogg også, så deg blir jeg å følge videre.
Klem

Nina sa...

Heia.Så et flott innlegg du laga, av den kjekke kvelden vi hadde ilag vi bloggere. Og alle det andre som var innom på bruktbutikken Askeladden. Masse fine bilder du viser frem her. Å tusen takk for at jeg fikk komme på besøk til deg, å se det den flotte Fossestua med mine egne øyne. Et utrolig flott hus. Alt var bare så fiiint. klem

Britt sa...

Å så mye flott! Jeg har vært litt mett av interiør i det siste, men her skulle jeg virkelig ha vært!

Klem fra Britt

Solveig (Svingenslillehus) sa...

OIII dette var flott! Herlig at det ble en suksess!!! Flinke og kreative dere er!! :)

Ha en nydelig dag og 17 Mai i morgen!
Klemmer

Katharina sa...

Nå ble jeg skikkelig inspirert...så MASSE fint og mange fine bilder:)
Her er det mest utomhus for tiden...har så vidt begynt å få litt form utenfor huset. Når jeg ser på alt det fine du viser...kjenner jeg at det klør litt for å ta fatt på litt møbler også:)
Ha en fin 17.mai:)
Klem fra Katharina

Link within

Related Posts with Thumbnails