.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

torsdag 5. mai 2011

Endelig fant jeg noen fine puter til slagbenken, og litt til ;)På påskeferie i Bodø storkoste jeg meg på Kremmerhuset og ikke minst hos Fru Dahl på Fauske :) Herlige interiørbutikker som vi ikke har gleden av å ha på Mo desverre.

.Den nostalgiske saksen ble med hjem fra Fru Dahl (bordskånerene og trådhyllen stammer fra et tidligere besøk der) og det koselige skiltet kjøpte jeg på Kremmerhuset.
Hos Kremmerhuset falt jeg helt pladask for denne fine rammen også! Den MÅTTE bare bli med hjem  ;)

Når det kommer bilder av folk jeg faktisk kjenner i den, er en annen sak, hihi;)Rammen har jeg hengt på lilleveggen mot kjøkkenet, men det ble litt fargekræsj sammen med blåfargen på det gamle nattbordet.Tenkte jeg skulle male over blåfargen med en av fargene som er brukt på rammene. Kanskje den grønne eller den grå....eller....?
Kom gjerne med forslag!Er ganske kjedelig når det gjelder farger egentlig, men jeg liker det nå slik ;) Rolige fargetoner som ikke forstyrrer. Hvite, brune  og linfargede nyanser går igjen i hele huset, både i interiør og tekstiler- også bittelitt rosa i form av blomster og detaljer på puter  o.l

Elsker farger hos andre, men trives ikke med det hjemme i Fossestua.  Den blå fargen på nattbordet synes jeg feks er kjempefin, men jeg klarer ikke å bli  komfortabel med den hjemme hos oss.


Slagbenken vi har på kjøkkenet er 2 meter lang og i daglig bruk. Det fristet derfor ikke med masse småputer i den som hele tiden må rettes på.


vel strengt tatt ikke, men jeg klarer simpelthen ikke å la være å rette på både puter og skakke bilderammer!
 Bare hjemme hos oss selv altså...kremt;)
Flere som er sånn?


Vel, over til putene :)
Lenge har det vært heller glissent med puter i slagbenken, men endelig fant jeg de rette ;)
De store blomstrete putene og teppet hadde vi fra før (kjøpt hos nettbutikken HjemKjæreHjem), men de linfargede putene med rysjer på er nye.(kremt...kanskje litt vanskelig å se rysjene, for man har jo såklart ikke tid til å vente med å få trekkene  på og ihvertfall ikke tålmodighet til å stryke de først)

Putetrekkene har vanlig hodeputestørrelse  50x70, og er kjøpt hos  Princess til 79,- kr stykket. Helt super størrelse, for da fikk jeg gjemt  juleputene  inni de!
Ps. Har ikke hatt juleputene fremme helt til nå altså ;)


Klem fra Lise

16 kommentarer:

Vigdis ♥ sa...

så mye fint du har funnet :)
når det gjelder farge på nattbordet, så tror jeg det hadde vært fint med den brune. samtidig gjør det seg med litt farge, så kanskje den rosa?

I en Eske sa...

Skal si du har handlet mye fint=) Jeg må og rette på bilder og puter;)

Anonym sa...

Hei.
Fargen Hammershøi er ganske lik den grønne duse fargen på rammen din fra Kremmerhuset. Bruk grunning med farge i så blir mattheten lik den de har brukt på rammen eller lady 10 som også er matt.Ellers er fargen Marrakesh (brunbeigegrå)veldig lik den brunbeige.
Ps.Kjøp prøvebokser hvis du er usikker på hvilken farge du ønsker deg.

Lykke til.

Fossestua sa...

Hei Anonym :)
Tusen takk for supre tips! Tenkte faktisk på fargen Hammershøi, for det er ikke så lenge siden jeg spurt noen her inne om den nydelige fargen de hadde malt etter eller annet i ;) Gullfiskhukommelse, men fargen husket jeg i alle fall ;) Heller mest mot å male skuffen og skapdøren i den fargen ja.
Klem fra Lise

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Du har så mange vakre detaljer hjemme hos deg, og jeg må innrømme at jeg er veldig misunnelig på den rammen altså. ♥ Den har stått på ønskelisten min en stund. I denne kan jeg nemlig ha et bilde av hver av barna, hihi...

Ønsker deg og dine en strålende helg ! ♥

Stor klem fra Anette

Anette (Hvit Romantikk) sa...

PS: Putene er knallfine ! :)

Mattisheimen sa...

Hei,

Masse fint du har kjøpt deg :)
synes skapet ditt var fint med blåfarge, men det blir jo fint med en annen og.

Kartplasseringen kom opp som et alternativ da jeg skulle legge inn innlegget. Lå nederst i det ene hjørnet.

Renate

Min stil sa...

Heisan du.
Det viktigste er jo at DU trives med fargene i hjemmet ditt. Syns du har det skikkelig flott jeg. Gleder meg til å få tatt et Fauskebesøk og gått innom Fru Dahl. Har nemlig noen veldig gode venner på Fauske, som jeg skulle besøkt...
:) Susanne

Caroline sa...

Heisann!!!
Kjempeflotte ting du hadde kjøpt deg,den rammen hadde så flotte farger...Det blir sikkert kjempefint ¨å male med en av de liknende fargene,å helt enig med at Hammershøi er en nydelig farge!
Kjempefine puter du hadde fått tak i på princess,passet godt i slagbenken din:)
Ønsker deg en fin fredag og god helg!
Klem Caroline

Anonym sa...

Hihihi Jo, jeg kjenner meg absolutt igjen her. Både med det å være vrien med farger og det å måtte rette på puter og annet ;D
Men jeg har en knall farge som gjerne går igjen hos meg og det er dyp rød. For meg står rødt for lidenskap, men det må være en type rød..
Takker forresten for tipset om putene!
Klem fra Milla

Britt sa...

Kjempefine farger du har hjemme, det er de fargetonene jeg liker best også. Jeg likte grønnfargen på rammene best, den var så dus og fin!

Riktig god helg!

Klem fra Britt

Jannes lille sted sa...

Hei
Tusen takk for så hyggelig hilsen inne hos meg!
Nyydelig hjem dere har, og så masse flotte ting du hadde fått med deg hjem. Har selv vært innom fru Dahl og det er bare den nydeligste butikken!

Ha en super helg
klem Janne Merethe

"En Vintage Drøm" sa...

Så fint det var hos deg! Har sett den bilderammen og den er kjempefin! og herlige farger, tror nok jeg er enig i med den grønnfargen.. til det gamle bordet. Solskjermen var nydelig, og veldig koselig krok.. og ALLE putene så myke og herlige ut..
GOD FREDAG!! klem

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Lise:)
Så koselig at du fant veien innom meg og ikke minst at du vil besøke meg igjen. Setter stor pris på det:)))

Her var det et hjem med masse flotte detaljer.
Fine ting du har shoppet deg også, kjekt med noe nytt innimellom:)))
Det gjør så godt på humøret og en får lyst å pynte litt ekstra.

Flott blogg du har:)))
Nydelig bakgrunn:))

Ønsker deg en kjempeflott Mai helg, håper solen titter frem hos akkurat deg:)))

Klem Klem:)

Veronica sa...

Så mye fint!! Har lenge hatt lyst på de rammene fra Kremmerhuset. Tror jeg har sett på den større versjonen, med flere rammer :)
Ang. kameravesken, så bestilte jeg den fra nettbutikken i USA. Fikk 20% avslag, så med frakt og norsk mva endte den på rundt 1000-lappen :)

Håper du får en fin helg :)

KAYSO sa...

Mal den i den grønne fargen, for den er helt nyyydelig :)veldig fine puter også! Hihi, det eplekakeoppskriftskiltet fra Kremmerhuset har jeg også røsket med meg hjem, hehe! Synes det var så søtt. Stod lenge og vurderte hvilken oppskrift jeg skulle ta da, men endte opp med den gode gamle eplekaken :D

Link within

Related Posts with Thumbnails