.
.

Koselig at du titter innom bloggen min :)

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på 39 år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt tømmerhus fra 1906 som vi kjøpte i nov 2008.

Her kan du få være flue på veggen å følge renoveringen av både hagen (H5) og drømmehjemmet vårt, og pyntingen selvsagt. Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg :)

.
.

tirsdag 8. juni 2010

"HUNDEHUSET"

Ha ha, nei dette er nok desverre ikke hundehuset vårt! Men jeg skulle gjerne ønske det! Derimot er det den nydeligste dukkestuen jeg noen gang har sett!!!

(Bildene av dukkestuen er lånt av bloggen Franciskas vakre verden, anbefales! Klikk på bildene for å få de større)Det eneste vi har er et gammelt hundehus, som sto her da vi overtok huset.Men,det kan nok funke det...hvis jeg får litt tid på meg:) Blir vel neppe noe a`la bildene ovenfor, men koselig skal jeg nok klare å få det. Hundehuset står i skråland, så nå holder jeg på med å planere og legge steinmur der. Da er det bra at gudmors lille Nora har hjulpet til i dag :) ihvertfall med å bære sand og jord INN i hundehuset :)))Har også påbegynt en sti av skifer mot skogen.(sees lengst til venstre på bildet ovenfor). Portalen er noen unge rognebærtre som jeg har flettet i hverandre, som skal få selskap av et par klematiser om litt. Hundehuset skal males, og få noen blomsterkasser under vinduene. Oppå platået, har jeg tenkt å så inn gress, og plante noen stauder som har hengende vekst på steinmuren. Et lite hvitt gjerde og noen sjasminbusker på siden...drømme...drømme...:) Her er det potensiale i massevis:)

I dag tidlig da mitt gudbarn kom, fikk jeg pakke! Et kjempefint smykke! Bare fordi at jeg passet henne i dag! Snakk om å bli overrasket! Jeg ble kjempeglad!Tusen takk Gøril! Hi hi, må passe henne oftere tror jeg:)))

Klem fra Lise

4 kommentarer:

Fortsatt en løvetann? sa...

Hehe :) Jeg har bilder av Thore inni hundehuset om du vil ha ;)

Fossestua sa...

Hi hi, ja det hadde han nok likt å sett her:)))

Simones Country Home sa...

Heia.

Så lekker den dukkestua var da. ;o)
Om jeg ikke har sagt det før, takk for at du la deg til som følger av bloggen min. ;o) Har litt å styre med så er ikke alltid jeg følger helt med. hehe
For en flott blogg du har.

Ha en super dag.

Klem Simone ;o)

Fossestua sa...

Hei Simone, jeg skjønner godt hva du mener :) Det går i hundre her også, med skifte av drennering og det som følger med. Ja det vet du jo alt om :))Koselig at du liker bloggen min:) Klem fra Lise

Link within

Related Posts with Thumbnails